Значи преди малко се скарах с приятелката ми. По принцип от няколко седмици съм и набрал малко, защото когато я питам с кой е къде е се почва.. С никой,няма да ти кажа, в града съм, защо ме разпитваш днеска понеже бях на мотосъбот извън София и се обадих да я питам какво прави и пак същото стана...И покасно ми пише смс да и дам телефона на един мой приятел а те не се познават от много и последния път който се видяха стана скандал помежду им. Обадих се на приятеля ми и той ми каза да не и давам телефона му. Аз се обадих и я питах за какво и е? И започна пак овъртане. "Така не може ли" "искам да го имам" "В лозенец съм не искам да се прибирам искам да се видя с него" и аз и казах с малко по груб тон че дори да го имах той нямаше да излезне с нея и си казахме чао. След малко ми звъни и ми обяснява как не иска да се караме заради него и т.н и аз и казах хубаво просто се ядосах защото никога не ми казваш каде си с кой си и т.н и сега ми е странно че му искаш номера и не мога да ти го дам защото просто той не иска да излиза с теб чух се с него и това ми каза. И като почна да ме храни как с този конкретен мой приятел "Твоя бог" така го определи да ходя да се е*а с него да си лижеме задниците и т.н и още тонове помия И за пръв път незнам сигурно е заради 10те бири който изпих на днешния мотосъбор и напрежението което изпитах да връщане,защото аз си продадох мотора и се возих на един пистар а тоя лудак караше с 250 между колите.. дори сега ако трябва да съм честен малко ми се гади и ми е размазано всичко и отговорих през зъби " Ще зажаляваш за тези работи които наговори" и джазнах телефона. Та сега да и се обадя ли да и се извиня? Защото тя мн лесно се ядосва и може би ако не и звънна да и се извиня всичко ще приключи.... Въпреки че се съмнявам че дори ще ми вдигне телефона...