.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 199
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не, максимум да ми се насълзят очите, ама само веднъж някой е забелязвал. И беше ужасно. От известно време съм отвикнала да рева като цяло.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Дам

Голям фен Аватара на darsit0
    Позволявате ли си да плачете на обществени места ?

НЕ! .... първо: аз на обществени места не ходя и второ: изобщо никъде не си позволявам да плача, безсмислено е, а аз не правя безсмислени неща е, понякога се смея без причина, ама все пак е по-приятно от това да плачеш..... МНОГО ОБИЧАМ ДА СЕ ПРАЯ НА ФИЛОСОФ
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Аз плача само от смях!!
    още нещо, по което си приличаме с теб май ще се разбираме във форума
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Единственото от което мога да се просълзя на обществено място е огромно количество смях (което всъщност често се случва).
    и на мен ако броим даскалото за обществено място .....
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от darsit0

НЕ! .... първо: аз на обществени места не ходя и второ: изобщо никъде не си позволявам да плача, безсмислено е, а аз не правя безсмислени неща е, понякога се смея без причина, ама все пак е по-приятно от това да плачеш..... МНОГО ОБИЧАМ ДА СЕ ПРАЯ НА ФИЛОСОФ
    О, Боже мой... просто нямам думи... безсмислено да се плаче?!? А как да си изразиш негативните емоции иначе, като отидеш и набиеш някого ли? А смехът не е ли резултат от еуфория например? Що не мислиш, че е безсмислен?! Божееее, Божееее, по-тъпо нещо през живота ми не бях чувала...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от darsit0

О, Боже мой... просто нямам думи... безсмислено да се плаче?!? А как да си изразиш негативните емоции иначе, като отидеш и набиеш някого ли? А смехът не е ли резултат от еуфория например? Що не мислиш, че е безсмислен?! Божееее, Божееее, по-тъпо нещо през живота ми не бях чувала...

че защо трябва да се изразяват негативните емоции!? аз предпочитам изобщо да не им обръщам внимание, щото, както казах, смехът е по-приятен. и така ...
    ЖЕНСК0 СЪМ

ако не мога да се сдържа .. да,случвало ми се е ч път само ама беше такъв рев..

Все още не ми се е случвало. Ама не мисля,, че ако стане ще е проява на слабост или нещо от сорта. Всеки има право да изразява чувствата си по различен начин.
    Tom Novy ft. Lima - Take It

Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.

Не, стискам зъби..
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Wonderland
    аз понякога изпадам в някви тегавите депресии и изобщо не ми пука къде се намирам и за кво става въпрос.. като ми се реве- рева.
    през путката ми е дали ще ме помислят за психически нестабилна

Град
    with Christopher Drew <3
    това,да плачеш,не е слабост :].Но не е хубаво да плачеш..ще те помислят за лигла ;д .аз лично избягвам ^^
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Случвало ми се е. Едва ли пак ще си го позволя, после съжалявам, че съм показала слабост, пред който и да е.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Ясно, точно - НЕ .. Заобиколена съм от хора (в класа), които за възможно най-малкото нещо плачат .. я някой ги ударил по ръката , я някой им взел несесера ..при най-малкия повод .. Е, сега , нормално си е , ако има някакви лични проблеми , чувствата да не могат да се сдържат .. , но , някой да те удари леееко .. и ти да се пукнеш от рев .. Аз крайно избягвам , но понякога ми се случва , без да искам , при ''тежки'' инциденти по физическо , сълзите сами да си текнат , но не ''аз не плачаа ..! ''Ако се разплача , само вкъщи ..

Да, плакала съм по влакове/рейсове.Не го правя за внимание, мразя да съм център на внимание всъщност, но тогава не се сдържах просто.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    The Moon,Milky Way
    Ами не плача попринцип,к'во остава да ревна на обществено място!
    Страдам от синдром на придобита Еуфория!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Случвало ми се е само един път в старото даскало...Не знам как изведнъж стана.. Иначе мисля, че и един път на улицата, докато си вървя, но си бях навела главата и не се виждаше..И да определено избягвам да се случва на обществени места.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на mayaaa
    НИКОГА НЕ ПЛАЧА НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО!!!

Да, случвало ми се е-автобус, даскало.. . Аз съм гатти чувствителния човек.. . Попринцип гледам само вкъщи да си поплаквам за да не натоварвам другите около мен с проблемите си или там каквото ми е на душата, но понякой път не мога и най-малкото което е ми се насълзяват очите...

Както казаха преди мен - просто не мога да се разплача ! При мен е невъзможно ! Но наскоро се случиха няколко неща, и да - разплаках се на обществено място, и то пред най-добрия ми приятел ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Мега фен Аватара на iiordanova
    Много съм емоционална , но много добре си крия емоциите.
    Избягвам да плача няма значение къде , но понякога се случва и да плача пред други и на обществени места. И въобще не ме интересува за каква ще ме помислят другите.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    повечето се изкарахте егати коравите копелета...

на мен не ми пука къде съм..много съм емоционална и когато ми е тежко плача, независимо кога,къде и т.н.
    И на филми в киното съм плакала даже (щото' е обществено място нали, да си кажа )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Не ми се е случвало, но когато има причина според мен бих се разплакал. Не ми пука къде съм след като ми е толкова тъжно
    Everything it`s possible !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    веднъж на даскало заради най-добрата ми приятелка...
    Иначъе аз в нас избягвам да плача,а навън хептен.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си