- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Позволявате ли си да плачете на обществени места ?
Не, максимум да ми се насълзят очите, ама само веднъж някой е забелязвал. И беше ужасно. От известно време съм отвикнала да рева като цяло.
Позволявате ли си да плачете на обществени места ?
НЕ! .... първо: аз на обществени места не ходя и второ: изобщо никъде не си позволявам да плача, безсмислено е, а аз не правя безсмислени нещае, понякога се смея без причина, ама все пак е по-приятно от това да плачеш..... МНОГО ОБИЧАМ ДА СЕ ПРАЯ НА ФИЛОСОФ
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
още нещо, по което си приличамеПървоначално написано от ImmortalSportFreak
с теб май ще се разбираме във форума
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
и на мен ако броим даскалото за обществено място .....Първоначално написано от adizitk1
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
О, Боже мой... просто нямам думи... безсмислено да се плаче?!? А как да си изразиш негативните емоции иначе, като отидеш и набиеш някого ли? А смехът не е ли резултат от еуфория например? Що не мислиш, че е безсмислен?! Божееее, Божееее, по-тъпо нещо през живота ми не бях чувала...Първоначално написано от darsit0
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първоначално написано от mrazqkindergarten
че защо трябва да се изразяват негативните емоции!? аз предпочитам изобщо да не им обръщам внимание, щото, както казах, смехът е по-приятен. и така ...![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
ако не мога да се сдържа .. да,случвало ми се е ч път само ама беше такъв рев..
Все още не ми се е случвало. Ама не мисля,, че ако стане ще е проява на слабост или нещо от сорта. Всеки има право да изразява чувствата си по различен начин.
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
Не, стискам зъби..
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
аз понякога изпадам в някви тегавите депресии и изобщо не ми пука къде се намирам и за кво става въпрос.. като ми се реве- рева.
през путката ми е дали ще ме помислят за психически нестабилна
това,да плачеш,не е слабост :].Но не е хубаво да плачеш..ще те помислят за лигла ;д .аз лично избягвам ^^
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Случвало ми се е. Едва ли пак ще си го позволя, после съжалявам, че съм показала слабост, пред който и да е.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ясно, точно - НЕ .. Заобиколена съм от хора (в класа), които за възможно най-малкото нещо плачат .. я някой ги ударил по ръката , я някой им взел несесера ..при най-малкия повод .. Е, сега , нормално си е , ако има някакви лични проблеми , чувствата да не могат да се сдържат .. , но , някой да те удари леееко .. и ти да се пукнеш от рев .. Аз крайно избягвам , но понякога ми се случва , без да искам , при ''тежки'' инциденти по физическо , сълзите сами да си текнат , но не ''аз не плачаа ..! ''Ако се разплача , само вкъщи ..![]()
Да, плакала съм по влакове/рейсове.Не го правя за внимание, мразя да съм център на внимание всъщност, но тогава не се сдържах просто.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ами не плача попринцип,к'во остава да ревна на обществено място!![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Случвало ми се е само един път в старото даскало...Не знам как изведнъж стана.. Иначе мисля, че и един път на улицата, докато си вървя, но си бях навела главата и не се виждаше..И да определено избягвам да се случва на обществени места.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Да, случвало ми се е-автобус, даскало.. . Аз съм гатти чувствителния човек.. . Попринцип гледам само вкъщи да си поплаквам за да не натоварвам другите около мен с проблемите си или там каквото ми е на душата, но понякой път не мога и най-малкото което е ми се насълзяват очите...
Както казаха преди мен - просто не мога да се разплача ! При мен е невъзможно ! Но наскоро се случиха няколко неща, и да - разплаках се на обществено място, и то пред най-добрия ми приятел ..![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Много съм емоционална , но много добре си крия емоциите.
Избягвам да плача няма значение къде , но понякога се случва и да плача пред други и на обществени места. И въобще не ме интересува за каква ще ме помислят другите.
Не ми се е случвало, но когато има причина според мен бих се разплакал. Не ми пука къде съм след като ми е толкова тъжно![]()
Everything it`s possible !
веднъж на даскало заради най-добрата ми приятелка...
Иначъе аз в нас избягвам да плача,а навън хептен.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.