- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Позволявате ли си да плачете на обществени места ?
Еми случва се супер мн да ми се насълзят очите, обаче стискам зъби.. не мога да се отпусна ей така да вървя и да рева и хората да ме гледат се едно съм паднала от Марс.. Случва се да се пролея сълза-две, но толкова.. Но съм ревала в даскало.. и с причина![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
кво ми пука за хората и тва какво ще си помислят ? аз не съм слаба...
като ми се плаче си плача и не ми пука
случвало се е 1-2 пъти .. в даскало,на центъра .. и не ми пука кфо мислят другите ...
You Smile Make Me Fly.. ^^
...
Спомням си (няма как да го забравя) в минялия ми клас постоянно момчетата ни обиждаха (нас момичетата) и особено мен..всеки ден ми беше много кофти и във всеки момент можех да заплача, макар и да си сдържах сълзите..а бях 7-ми клас ии вобще не ми се учеше, ходих с такова нежелание на училище . . беше УЖАСНО !! Нямаше как да не заплача като някой ме обиди с толкова жестоки думи ;х;х![]()
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Зависи каква е причината. Няма срамно да изразяваш чувствата си по някакъв начин - било то плач или смях. Плача не винаги е по някакъв лош повод. Хората плачат и когато са щастливи.![]()
Аз не мога да сдържам емоциите си..случвало ми се е да се разплача на публично място но не съм се притеснявала от това какво мислят другите...![]()
Случвало ми се еМинавах праз много тежък период и просто докато се разхождах в мола с вече бившия ми се разревах ... Сега като си спомня ми е забавно и тъжно едневременно . . .
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Миналата година ми се случи в класната стая пред двете ми най-добриприятелки, но честно казано не ме интересуваше за другите в стаята, дори и после да ме питаха защо съм плакала.
Плакала съм и по телефона с приятелка.
Това са двата пъти. Говоря от 5ти клас насам, но сега като се замисля и тогава съм се опитвала да бъда силна и да си сдържам сълзите.
Винаги, когато ми е криво най-много да ми се насълзят очите, но винаги чакам да се прибера бързо и да се излея.
Плача сравнително често. Някъде на 1ва, 2ра страница едно момиче беше написало, че плаче поне веднъж в месеца - и аз съм така, винаги като ми се съберат няколко неща през месеца или от преди това изхвърлям всичко наведнъж.
И последно - нямам нищо против реването на обществени места - всеки човек си има чувства и не винаги може да се сдържи.. после никой няма да му се подиграва за това.![]()
Само един единствен път. Откакто се помня. Ама беше като доста по-малка.
Беше ми се насъбрало страшно много и докато си вървях поплаквах.![]()
2-3 пъти ми се е случвало в у-ще да се разплача,и честно казано не е добре,щото дори да имаш някакъв проблем всички ти висят на главата и те разпитват за кво ревеш,затова се въздържам дори да има причина,да не плача в у-ще.
Ми преди не-но сега не се сдрържам.Плакала съм в автобуса, в училище няколко пъти...изобщо не ми дреме дали ще помислят че съм слаба всеки човек плаче, това не го прави по слаб в някой случай, в повечето.
Мм аз не мога да плача .. малко тъпо звучи, но е така много рядко се е случвало да плача с онези "крокодилски сълзи". На обществено място не съм плакала, но очите ми са се насълзявали ии то в час (музика и ФКС).
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Аз лично не обичам да плача на обществени места, даже и вкъщи не обичам да плача, ако има някого. Като плачеш не означава, че си слаб или нещо такова. Все пак зависи какво е станало и защо се плаче. Понякога наистина е неизбежно да се избигне, обаче за мен вече трябва да е някаква кризиста ситуация. Имам една приятелка, която понякога за щяло и не щяло плаче, но това си опира до нейният характер!
По спомен се е случвало само 1 път-на погребението на дядо ми.
случва се, но рядко.. гледам да не плача пред хора (много мразя да се скупчат 100 човевка и да ме питат "к'во ти има?" или "що плачеш?") за това ако ми се плаче в даскало, крия се в тоалетните, обаче не винаги успявам да стигна на време
НО хубаво е да плачем ... примерно при мен - след 10 мин вече ще съм забравила за какво е било, пък ако го държа в себе си, целия ден ще съм сдухана
![]()
..Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия ..![]()
Понякога. Зависи от обстоятелствата и в какво настроение съм.
Вече не. През по-емоционалните ми, пубертетски, години ми се е случвало няколко пъти, но тогава приемах нещата много по-навътре. С годините се научих да бъда по-голям непукист и да не се ядосвам прекалено много за неща, които не зависят от мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако наистина ми се плаче, плача даКакво ме грее, че някой си ме гледа
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
ами старая се не,ако случайно стане нещо и се стигне до там..просто напускам даденото място,за да си нямам аудитория![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Случвало ми се е един или два пъти. По принцип винаги потискам емоциите си, но когато на някой му е много тежко за нещо, той не мисли дали го гледат хората..![]()