.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 199
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Еми случва се супер мн да ми се насълзят очите, обаче стискам зъби.. не мога да се отпусна ей така да вървя и да рева и хората да ме гледат се едно съм паднала от Марс.. Случва се да се пролея сълза-две, но толкова.. Но съм ревала в даскало.. и с причина
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Не, никога не ми се е случвало.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    кво ми пука за хората и тва какво ще си помислят ? аз не съм слаба...
    като ми се плаче си плача и не ми пука

Не съм.Аз по принцип плача много рядко.

случвало се е 1-2 пъти .. в даскало,на центъра .. и не ми пука кфо мислят другите ...
    You Smile Make Me Fly.. ^^

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Еми случва се супер мн да ми се насълзят очите, обаче стискам зъби.. не мога да се отпусна ей така да вървя и да рева и хората да ме гледат се едно съм паднала от Марс.. Случва се да се пролея сълза-две, но толкова.. Но съм ревала в даскало.. и с причина

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Спомням си (няма как да го забравя) в минялия ми клас постоянно момчетата ни обиждаха (нас момичетата) и особено мен..всеки ден ми беше много кофти и във всеки момент можех да заплача, макар и да си сдържах сълзите..а бях 7-ми клас ии вобще не ми се учеше, ходих с такова нежелание на училище . . беше УЖАСНО !! Нямаше как да не заплача като някой ме обиди с толкова жестоки думи ;х;х
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Град
    Plowdiw .. [!]
    Зависи каква е причината. Няма срамно да изразяваш чувствата си по някакъв начин - било то плач или смях. Плача не винаги е по някакъв лош повод. Хората плачат и когато са щастливи.

Аз не мога да сдържам емоциите си..случвало ми се е да се разплача на публично място но не съм се притеснявала от това какво мислят другите...

Случвало ми се е Минавах праз много тежък период и просто докато се разхождах в мола с вече бившия ми се разревах ... Сега като си спомня ми е забавно и тъжно едневременно . . .
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Миналата година ми се случи в класната стая пред двете ми най-добриприятелки, но честно казано не ме интересуваше за другите в стаята, дори и после да ме питаха защо съм плакала.
    Плакала съм и по телефона с приятелка.
    Това са двата пъти. Говоря от 5ти клас насам, но сега като се замисля и тогава съм се опитвала да бъда силна и да си сдържам сълзите.
    Винаги, когато ми е криво най-много да ми се насълзят очите, но винаги чакам да се прибера бързо и да се излея.
    Плача сравнително често. Някъде на 1ва, 2ра страница едно момиче беше написало, че плаче поне веднъж в месеца - и аз съм така, винаги като ми се съберат няколко неща през месеца или от преди това изхвърлям всичко наведнъж.
    И последно - нямам нищо против реването на обществени места - всеки човек си има чувства и не винаги може да се сдържи.. после никой няма да му се подиграва за това.

Само един единствен път. Откакто се помня. Ама беше като доста по-малка.

Беше ми се насъбрало страшно много и докато си вървях поплаквах.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    2-3 пъти ми се е случвало в у-ще да се разплача,и честно казано не е добре,щото дори да имаш някакъв проблем всички ти висят на главата и те разпитват за кво ревеш,затова се въздържам дори да има причина,да не плача в у-ще.

Супер фен Аватара на Djuff
    Ми преди не-но сега не се сдрържам.Плакала съм в автобуса, в училище няколко пъти...изобщо не ми дреме дали ще помислят че съм слаба всеки човек плаче, това не го прави по слаб в някой случай, в повечето.

Мм аз не мога да плача .. малко тъпо звучи, но е така много рядко се е случвало да плача с онези "крокодилски сълзи". На обществено място не съм плакала, но очите ми са се насълзявали ии то в час (музика и ФКС).
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз лично не обичам да плача на обществени места, даже и вкъщи не обичам да плача, ако има някого. Като плачеш не означава, че си слаб или нещо такова. Все пак зависи какво е станало и защо се плаче. Понякога наистина е неизбежно да се избигне, обаче за мен вече трябва да е някаква кризиста ситуация. Имам една приятелка, която понякога за щяло и не щяло плаче, но това си опира до нейният характер!

Град
    София
    По спомен се е случвало само 1 път-на погребението на дядо ми.

Град
    в облаците ^^
    случва се, но рядко.. гледам да не плача пред хора (много мразя да се скупчат 100 човевка и да ме питат "к'во ти има?" или "що плачеш?" ) за това ако ми се плаче в даскало, крия се в тоалетните, обаче не винаги успявам да стигна на време НО хубаво е да плачем ... примерно при мен - след 10 мин вече ще съм забравила за какво е било, пък ако го държа в себе си, целия ден ще съм сдухана
    ..Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия ..

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мм.. не
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Понякога. Зависи от обстоятелствата и в какво настроение съм.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вече не. През по-емоционалните ми, пубертетски, години ми се е случвало няколко пъти, но тогава приемах нещата много по-навътре. С годините се научих да бъда по-голям непукист и да не се ядосвам прекалено много за неща, които не зависят от мен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен
    Ако наистина ми се плаче, плача да Какво ме грее, че някой си ме гледа
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ами старая се не,ако случайно стане нещо и се стигне до там..просто напускам даденото място,за да си нямам аудитория
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Случвало ми се е един или два пъти. По принцип винаги потискам емоциите си, но когато на някой му е много тежко за нещо, той не мисли дали го гледат хората..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си