- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сух пенис?
Здравейте да ви попитам пенисът ми е доста сух смисъл главичката е суха и понякога залепва леко кожата това някакъф проблем ли е или е често сврещано и как може да се "реши" мерси предварително
Може да не се миеш достатъчно .. Липсаа на нещо; може би не ядеш много плодове, зеленчуци .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Мия си се всеки ден но за пловодвете.. има нещо вярноПървоначално написано от pussucetka
![]()
В раздел здравни проблеми и болести има "важна" тема по твоите вапроси!Първоначално написано от salar
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Вземи си лубрикантна водна основа са най-хубави(лично мнение).Слагаш съвсем малко и нямаш ядове +има по-голямо удоволствие.
това за плодовете няма никакав смисал защото се тапча само с пица и кока-кола и ми няма нищоПървоначално написано от pussucetka
Първоначално написано от Fifooooo
![]()
Аааа цепишш всички рекордии ..
.. Да те питамм, ти знаеш ли какво е зеленчук, та ми говориш за кока кола и пицаа
.. ?
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Лубрикант му е майката!!!![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!