.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Сух пенис?

Сух пенис?

Здравейте да ви попитам пенисът ми е доста сух смисъл главичката е суха и понякога залепва леко кожата това някакъф проблем ли е или е често сврещано и как може да се "реши" мерси предварително

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    Топи го в буркана с меда, нема да има проблем

Може да не се миеш достатъчно .. Липсаа на нещо; може би не ядеш много плодове, зеленчуци .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Може да не се миеш достатъчно .. Липсаа на нещо; може би не ядеш много плодове, зеленчуци .
    Мия си се всеки ден но за пловодвете.. има нещо вярно

Голям фен Аватара на dimi93

Re: Сух пенис?

Цитирай Първоначално написано от salar
    Здравейте да ви попитам пенисът ми е доста сух смисъл главичката е суха и понякога залепва леко кожата това някакъф проблем ли е или е често сврещано и как може да се "реши" мерси предварително
    В раздел здравни проблеми и болести има "важна" тема по твоите вапроси!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Вземи си лубрикант на водна основа са най-хубави(лично мнение).Слагаш съвсем малко и нямаш ядове +има по-голямо удоволствие.

Град
    Burgas
    това за плодовете няма никакав смисал защото се тапча само с пица и кока-кола и ми няма нищо

Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    това за плодовете няма никакав смисал защото се тапча само с пица и кока-кола и ми няма нищо
    Аааа цепишш всички рекордии .. .. Да те питамм, ти знаеш ли какво е зеленчук, та ми говориш за кока кола и пицаа .. ?
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Проблема идва от ХИГИЕНАТА !!!!!!!!!!!!!!!
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Лубрикант му е майката!!!
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си