- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!
Проблема ми е там че нали запознахме се в сайт за запознаства нали всичко к ама проблема ми е че съм малко зле в интернета нещо се зацепвам или нз какво да напиша и такива момичето много ми харесва понеже съм разпитал тук таме за нея ама нещо ме спира да пиша в нета пък и не мога да я поканя понеже не знам много за нея моля ако може някой с по голям опит в нета да напише някои други въпросчета реплики и тем подобни !
Интернет е лошо място, не идвай тук.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
м ... не бацка,аз нямам опит в интернет-заподнанството,но макар и някакъв,имам реален опит ии по-добре зарежи нета !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Като оставим настрана правописа ти,мога да те посъветвам само да е поканиш да излезете.Друго решение не виждам
![]()
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
аха мерси ще пробвам пък и не губа нищо тей че ....Първоначално написано от nymphadora
btw аз така си пиша в нета
Стига да не пишеш и в тетрадката така.
Не не пиша ако има проблем ще пиша със препинателни знациПървоначално написано от w0sh
xD!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В интернет само може да станете познати и нищо повече.... като седиш на компютъра ти идват много думи които на живо не би ги изрекъл... така че в най-точния варият... каниш на среща и си ти.... там вече сам ще трябва да мислиш... няма ние да излизаме с нея на среща..бъди себе си батка!
Живота е като ябълка... ако я ядеш ще свърши... ако не я ядеш ще каталяса
Определено нищо не губиш ако я поканиш на среща,но определено можеш да спецелиш.Трябва да се рискува,успех![]()
аз пък съм точно обратната в интернета незнам какво да пиша пък на живо устата ми не спира![]()
Ще видим довечера ако влезе ще я поканя на среща пък нататъка аз си знам![]()