- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- възможно ли е?
Хора моля за съвет много ми е притеснено.Значи с приятелката ми правивхме секс ( тя е все още девствена) само отозоад, но не съм свършил в нея, ами може би съвсем малко ми се стори че имаше...Тя понеже е в цикъл от събота, а в четвъртък и течеше слабо, след като го правихме каза че й е спрял рязко, възможно ли е да е забременяла?
Добре, как искаш да ти отговорим сериозно?!?! Кой знае от къде се смееш сега ама..
Като не си свършил в нея и е било анално, как очакваш да е бременна?!?!?!?!?!?!?!?! Много сте зле и двамата и не знам как може да не разбирате абсолютно нищо. Все едно само сте чувало кое къде се вкарва и от там нататък хич ви няма.. Секс ще правят дето не знаят къде им е...
airplanes..
Е защо бе, напълно възможно си е, бебето ще расте в дебелото черво и после ще го иза*а![]()
+Първоначално написано от sophia_bush
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Връзка между полова и храносмилателна система няма!
Ключ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!