- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали има....
това се питам почти всеки ден, гледам хората - старите и младите, и се питам има ли някой като мен... аз съм на 16, момиче и обичам да се лигавя - ако има с кой... писнало ми е, всичките ми приятели са едни и същи... пушат, пият, клюкарят, обсъждат.... докато аз може и да ви прозвучи смешно или тъпо, но нали живота е един и трябва да го живеем пълноценно, та за мене ще кажа, че обожавам дръм енд бейс музиката, ниските момчета - на около моят ръст, а той е 1.63 някъде хах, обожавам спорта - футбола, баскета, федербала... ако има с кои мога цял ден да играята ако някой иска лигаво но истинско френдче скайпа ми е dnbsuperwoofer но не си мислете, че като обичам лигавите момчета и да се лигавя, че съм супер несериозна... напротив, винаги бих помогнала на всеки с каквото мога, стига да знам че този човек държи на мен
Първоначално написано от dnbsuperwoofer
Много си истинска! Успех!
Аз бих те аднал на скайпа, ама не ставам за тебе, щото не съм в България, батко съм, а и си имам много ангажименти![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Мхм. И аз се кефя на дръм енд бейс-а и спорта, ама съм момиче.Първоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
1.69 момче от варна устройва ли те![]()
ko stawaaa
Божеее и аз съм в твоето положениеВсичките там някфи пушат пият аз още като малките деца а и обичам спорта а те ...
![]()
![]()
Аз съм нещо по средата. Пия само червено вино, щото навсякъде пишат, че много здравословно. Нищо друго не пия от алкохолите. И никакво пушене. А без спорт направо не съм аз. Та така. Не гледай другите, а прави това, което се смята за полезно и на което се кефиш, по възможност!Първоначално написано от magincis
Good luck, Bad luck, Luck...
Не съм за тебе понеже слушам малко по-груби нещица от Дръм енд бейсът и не спортувам,пък и съм твърде сериозен....
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ами да...то и аз съм 1 клоун,така да се каже,сериозността ме нервира,поне подправената,аз съм си непукист,веселяк,лудак,лиг в идиот,както искате го наречете...винаги съм бил най-шумният,най-приказливият,най-хиперактивният...даже и приятелите рядко успяват да ме изтърпят,без малко да ме нахранят,че съм пълен олигофрен...ама весело ми е бе,обичам да ми е весело...и ако не си го направиш сам весело,трудно др. ще успее...колкото до спорта...обичам спорт,но не тренирам нещо...вкъщи си прая тва-онова,обичам да се разхождам и така...бе поддържам се.От друга страна пък съм и сериозен слушател,затова и имам много момичета "приятелки",дето ме възприемат за кошче...не ми пречи,щото и аз ги ползвам за същото.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Не си търси приятели по интернет.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ти си пиииииииииичПървоначално написано от dnbsuperwoofer
![]()
Споко, ще се намери някой наоколо с твоите интереси:P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Малко са момичетата които не гледат само колко тона грим да си сложат и как да свалят някое момче![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Има ли ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еми само мога да ти кажа браво за това, което си!![]()
Просто си намери приятели, които са като теб ..