- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бельо по време на цикул!
С какво бельо сте по време на цикъл, практични ли са прашките според вас?
Аз нося бикини защото най-често първите дни съм с превръзка + тампон особено когато съм в унито. Иначе по принцип нося и прашки и ако течението е по-леко или нямам излизания за дълго слагам тампон и ежедневна превръзка.
поправи си заглавието на темата
по темата и аз предпочитам да нося бикини с по-тясна долна част.![]()
Само 1-2 дни ми се налага да нося боксерки, за да мога да сложа дневна превръзка на тях. Другите дни течението ми е слабо и мога и прашки да нося, с ежедневна превръзка.
Нося боксерки. Това да носиш прашки по време на цикъл - ддз. Имах една приятелка, само прашки носеше по веме на цикъл. То превръзката незнам накъде отиде.. Супер грозно.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
нося боксерки
През първите 2-3 дни нося боксерки и съм с превръзка.Следващите 2-3 дни-прашки с тампон![]()
+2 (:Първоначално написано от magincis
smile-it's the second best thing you do with your lips
Първоначално написано от sunshine955
+3
Хора много , Човеци малко !
Първоначално написано от titinkaa
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Слагам боксерки/бикини. Прашки - след като ми свръши напълно.
Първоначално написано от rebeccaa
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
бикини или боксерки
Бикини или полубоксерки, но прашки простоо....няма да го сложа това нещо никога!![]()
[/b]
To infinity and beyond.
Между другото, забелазвам, че все повече момичета се отказват от прашките, а пък по едно време бяха толкова модерниИ аз имам все повече боксерки, бикини не харесвам и не нося от 12-13-годишна, а прашки - само като съм със светъл и/или много прилепнал панталон.
1+Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Ами с прашки си ходя, тъй като нося само тампони, освен през нощта, когато разбира се съм с превръзка + гащички
Боксерки. Само лятото нося прашки, когато съм с тампон и ежедневна превръзка.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.