- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен и Загубен
Така влюбен съм в едно момиче от моя клас.Не я познавам добре просто сме съученици и рядко разговаряме.Просто някак съм се влюбил здраво в нея мисля за нея сънувам я.Нямам си представа да ли има гадже.Хубава е но другите момчета в клас не я харесват обиждат я идва ми да ги смеля от бойМоля за сериозни отговори без някакви "фания жребецо давай лударак знаеш кво да праеш" и подобни.
Фания жребецооо хХАХАХАХ товь ме разби![]()
Моля по сериозно![]()
Защо искате съвет за ситуации само с едно решение?
Как така си влюбен в нея след като не я познаваш добре и не разговаряте често ?
значи човече заговори я сближи се с нея после почнете да излизате прави и повечко комплименти тва поне е мойта тактика тругнал съм с 2 момичета от моя клас по тоя начин но нито 1-та връзка не продължи повече от 2 седмици![]()
как искаш да стане нещо като не я познаваш
едит:може също ако класа си правите купони и ако сте там и двамата гледай да се навърташ около нея да потанцувате малко(аз затова обичам кючеците много ) говори и то с гледане нищо няма да стане освен малкия у гащите![]()
![]()
Като за начало започни малко по малко да се сближаваш с нея![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Еми, някои хора се влюбват само по външе вид...Първоначално написано от dark_angel3
Научи нещо повече за нея... заговория... сближете се споделайте си.. прави и комплименти... накарай я да се чуства искана... но не и показвай че си влюбен в нея по нищо за първо време... така може да се уплаши и да не стане нищо![]()
Живота е като ябълка... ако я ядеш ще свърши... ако не я ядеш ще каталяса
Няма лошо,но за мен такава любов не съществува. ;]Първоначално написано от Pa3yMeH
Голям ми еПървоначално написано от BiggBull
![]()
Ето това беше едно от най-тъпите изказвания,които съм чувала. Преди да обясняваш колко си влюбен и т.н по-скоро си изясни разликата между ЛЮБОВ,ХАРЕСВАНЕ И ЧИСТО ФИЗИЧЕСКО ПРИВЛИЧАНЕ.Първоначално написано от dark_angel3
А и както w0sh каза,доста глупаво е да искате отговор на въпрос,който има само едно решение...
Защо смятате че съм влюбен в нея само външноПървоначално написано от Pa3yMeH
![]()
Щото не я познаваш достатъчно добре, че да я знаеш що за човек е!Първоначално написано от XeBaveca95
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Хаха,изяснила съм си,ти дали си си изяснила ;дд NoShTnO_iZkUsHeNiE ..Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Започни да я заговаряш малко по малко, покажи и че си мааалко по различен от момчетата в класа ти.
Хубаво е че ти не я обиждаш просто се сближи с нея ..
Бургас
![]()
Ето това е най добрия отговор да сегаПървоначално написано от TheSunshine01
Смели ги от бой !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз не разбирам.. мога да съм привлечена или да харесвам някой, но ЛЮБОВ не е правилната дума.Първоначално написано от Pa3yMeH
![]()
^мда. което си е яко зле де, но всеки има право на избор.Първоначално написано от Pa3yMeH
така. на колко си ?
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀