.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Цък! MP4 Уроци

Купих си този модел плеър http://www.technopolis.bg/catalog/DE...2481B479E9.jpg на SANG и искам да ми обясните някой неща,защото доесега съм нямал такъв тип плеър:
    Пречи ли ако истрия всички неща от него? (тези които са са в плеъра)
    Как да кача филм , съответно какъв формат трябва да е?(защото има вътре един клип и е *.avi но си мисля че може по специфично да е качването)
    Е тряба ми бързо някакво обяснение ,защото нищо не разбирам!

anonymous546178
    Guest
    Във комплекта трябва да имаш диск с програма за конвертиране на филми във формата на твоя плеър. Ако няма кажи ще ти намеря програмата

Ето товая дръпни и конвертирай с тази програма в MP4 формат ако имаш проблеми пиши на скупе sande_haker4e7o А субтитриите на филма (ако има такива) нз дали плеъра ше ги разчете.

Не,разботата е там че клипчето което беше в самия плеър е avi формат, а нали и филмите са avi и си мисля че може направо да ги качвам,но пък да не го повредя..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от perfektencom
    Моля някой да ми обясни
    Значи за филмите си свали някой конвертор за филми като Ultra Mobile 3GP Video Converter има си опция за Resize на изходния фаил и естествено големината му е по-малка и безопасна за плеърчето ти ...

П.С в книжката на плеъра трябва да имаш подропбо обяснено какви аудио/видео формати подържа ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

anonymous546178
    Guest
    Оф суматия глупости се изписаха. Концентрирай се, прочете ли какво съм написал в първия ми пост. Ако нямаш диск програмата е специална за тези ави формати. МП4 няма да чете сигурно. Кажи ми, има ли диск или не.

Не ,няма диск ,обаче аз си мисля че няма нужда от конвертиране вие как мислите,шот клипчето което беше вътре е ави, (та нали и филмите които теглим са същия формат )

anonymous546178
    Guest
    Има много видове ави.
    Пробвай да качиш обикновен филм и ако не става ми пиши едно лично да ти дам скайп и да ти пратя програмата.

Град
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Има много видове ави.
    Пробвай да качиш обикновен филм и ако не става ми пиши едно лично да ти дам скайп и да ти пратя програмата.
    Обикновен филм на този малък екран .. ти си болен ще се развали качеството на картината .... много зле , казах ти за да си ги гледаш на плеърчето трябва да ги ресиизнеш ....
    K O 6 M A R A

Имам и още един въпрос,снимки направо ли се качват или искат пак обработка?

А иначе за филм ,когато реша да качвам ще пиша на muscle и ще ми обясни в Skype

Град
    Цитирай Първоначално написано от perfektencom
    Имам и още един въпрос,снимки направо ли се качват или искат пак обработка?

А иначе за филм ,когато реша да качвам ще пиша на muscle и ще ми обясни в Skype
    Бате качвай и пробвай ... опитвай ако стане стане ...
    K O 6 M A R A

Може ли да се повреди така? Като качваш файлове и форамти които не се подържа..

anonymous546178
    Guest
    НЕ. Просто няма да ги отваря.

Според мен най-добре за си ги конвертираш клипчетата и филмите в mp4, защото ако си ги качваш в AVI формат ще бъдат доста по-големи, като обем и няма да забележиш никаква разлика в картината с този малък дисплей!!!

anonymous546178
    Guest
    Уловката е в името мп4, а всъщност доста такива плеъри не четат мп4, например моя, той чете някъв си ави. и ги конвертирам.

Уловката е в името мп4, а всъщност доста такива плеъри не четат мп4, например моя, той чете някъв си ави. и ги конвертирам.
    Виж сега... формата "mp4" не е само видео формат, а може да съдържа само звук, тоест без видео възпроизвеждане! Както има "mp3"-ки, така има и "mp4"-ки, които са с по-високо качество на звука, защото стандартното качество на "mp3" формата е 128 битов звук... Аз даже имам такива песни!

Явно "уловката не е във името..." :P Това, че някой се подлъгват по това, че някой телефони записват видео във формат "mp4" и възпроизвеждат такъв формат си е техен проблем!

Ето ги и характеристиките на тоя плеър...

anonymous546178
    Guest
    именно че не е само видео формат. Според мен няма да прочете мп4 видео. Най-лесно ще разберем като си изтегли един от всичките филми от замунда в секция мобиле

По темата:
    Пробвай да качиш,ако не стане конвертираи в мп4 ако и така не стане.. нз .Няма никаква опастност да се прецака плеъра

Град
    именно че не е само видео формат. Според мен няма да прочете мп4 видео. Най-лесно ще разберем като си изтегли един от всичките филми от замунда в секция мобиле
    Аре да се хванеме на бас че ще прочете мп4 видео формат ... можеш да пробваш с някои Pocet конвертор ...
    K O 6 M A R A

anonymous546178
    Guest
    то и моя мп4 плеър уж чете мп4 ама не баш. за неговия не знам... не ъм пробвал на всички мп4ки на пазара

аз имам проблем значи качвам си някоя песен и като я пусна и след 10 секунди я сменя бихте ли ми казали от какво е това ??? мп4 ми е чисто нова днес си я взех

Мега фен Аватара на Chacho
    Някои плейъри имат такъв режим на свирене (мисля, че и iPod-ите имаха). Разгледай в настройките, там трябва да има опция да го смениш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от roxana123 Виж мнението
    аз имам проблем значи качвам си някоя песен и като я пусна и след 10 секунди я сменя бихте ли ми казали от какво е това ??? мп4 ми е чисто нова днес си я взех
    каква марка е?

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    каква марка е?
    ами SANG SE-09 2GB всъщност на всяка песен по 10 секунди и се сменя на следваща обаче като си върви песента и например си натискам копченцата и се ровичкам песента си продължава не се сменя и си изкарва докрая но в същия момент в който спра да си играя с него и минават 10 секунди и се сменя пак не мога да го разбера от какво е това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си