.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

писна ми от нея :@

Значии имам една `приятелка` \ако може даже такава да се нарече\ с която сме в една група.Проблема е,че много често се опитва да ме дразни и само знае да се подиграва..писна ми от нея. Понякога се разбираме чудесно ала бала,ама кат се разлигави и ми писва..подигравки,заяждане басии..немога да я игнор щоту сме в една група от 5 момичета ии понякога се разбираме чудесно..ам понякога ме изкарва извън нерви дайте някакъв съвет плс..немога постоянно да я търпя да е такава..не веднъж ме е изкарвала извън нерви и заради нея съм се прибирала вкъщи.. А и опитвала съм се да не и обръщам внимание,но понякога не е възможно.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Дани .. защо си мълчиш? Защо не поговорите, да се разберете. Трябва да се научи да се съобразява. Трябва да поговорите, дори това да ти коства да се скарате.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Права е момата в предният пост,поговорете,ако не стане..."шамарена фабрика"

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Дани .. защо си мълчиш? Защо не поговорите, да се разберете. Трябва да се научи да се съобразява. Трябва да поговорите, дори това да ти коства да се скарате.
    Ем аз съм и казвала,че се държи като дете и тем подобни,но нищо не става.Освен това на дали мога да я набия.Направо ми писна честно,каквото и да и казвам когато съм сериозна или ядосана \ако тя е разлигавена\ никога нищо не действа.

Град
    Варна
    Еми щом не става с разговори, остави я тогава малко. Като сте заедно компанията остави я да се държи лапешки, ти си говори с другите. Когато иска да ти сподели нещо, не и подавай ръка. Ще осъзнае, че ще загуби добра приятелка. ще осъзнае, че се държи лапешки.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Еми и такива работи се случват, хубаво е да можеш с една реплика да я поставиш ня място, така че да не се обади следващите 10 мин, така правя аз
    Lexynnka

Град
    България
    една моя фр със сигурност може,но аз едвали.Въпроса е,че може би не ме приемат такава и ме критикуват за да се поправя \фр.ми\..всеки си има кусури и аз си се харесвам..искам фр които да ме приемат такава с всичките плюсове и минуси

Град
    Варна
    Дани ще си намериш такива, които да те приемат такава. Но не си заслужава точно заради тези лигли да се променяш !

Град
    България
    Дани ще си намериш такива, които да те приемат такава. Но не си заслужава точно заради тези лигли да се променяш !
    и аз мисля,че е така..искам хора които да ме ценят просто..

Град
    Варна
    Ти си в такава възраст, в която тепърва ще срещаш с нови хора, ще намериш нови хора. Не си прави труда да се променяш. Ще намериш хора, които да те оценят такава, спокойно.

Град
    България
    Ти си в такава възраст, в която тепърва ще срещаш с нови хора, ще намериш нови хора. Не си прави труда да се променяш. Ще намериш хора, които да те оценят такава, спокойно.
    Ники,мерси за целия кураж,наистина ми е гадно,но..случват се и такива неща.Надявам се всичко да се оправи.

Град
    България
    Ще ви помоля и за други съвети плс

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Изобщо да не ти пука.
    Не бива да се променяш за някого, само за да му се харесаш.
    Щом сте в 1 група и не можеш да я избягваш, просто не я слушай, не и обръщай и грам внимание, и мисля че ще се спре.
    Те такива момичета се лигавят, за да привлекат вниманието на другите, като няма с какво друго да го направят.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си