.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Верижки

Hybrid View

Верижки

Не знам дали темата е за този раздел, но ако не е я преместете Значи искам да купя на една моя приятелка някъв подарък дето да символизира приятелството ни или нещо такова ;P Единственото, което се сещам са някакви верижки на които сърцето им се разделя, а на него пише Friends (дано да сте ме разбрали ) Обаче не знам къде да намеря такива. От София съм. Ако може, някой ако знае да ми каже ии също така горе долу някаква ориентировъчна цена. А ако имате идея за подобен подарък ще се радвам да я чуя

Има такива в Orange, но не са евтини

Цитирай Първоначално написано от ShowMeHowToLie
    Има такива в Orange, но не са евтини
    По колко са?

Ми търси по магазините за сребро. Ние с една приятелка си бяхми взели беше към 8 лева.

Цитирай Първоначално написано от in4et0yy
    Ми търси по магазините за сребро. Ние с една приятелка си бяхми взели беше към 8 лева.
    Аз в доста магазини влизах такива за сребро, бижута ама не намирах. Вие от къде си ги взехте?

Град
    Пловдив
    аз продавам от тези стандартните сърца,които се разделят,сребро.пиши ми као имаш интерес
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    аз продавам от тези стандартните сърца,които се разделят,сребро.пиши ми као имаш интерес
    Окей ще ти пиша на лично А ако някой знае нещо по темата да казва

Мисля че тези сърчица вече са банални Просто мое мнение!

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Мисля че тези сърчица вече са банални Просто мое мнение!
    Еми няма кво друго да измисля. Ако някой знае да сподели

За тези сърчица в моя град ги има по сергиите за бижута на центъра.
    Иначе аз съм виждала пак всякакви такива, които се разделят, обаче са някакви други неща. Нещо като сувенирчета, ключодържатели... не си спомням какви по-точно.

Цитирай Първоначално написано от mirelka9449
    Цитирай Първоначално написано от in4et0yy
    Аз в доста магазини влизах такива за сребро, бижута ама не намирах. Вие от къде си ги взехте?
    От един магзин, но съм от Добрич. За София не мога да ти кажа от къде

Ми има толкова много неща не е задължително да пише нещо може да и купш някакъв талисман с още нещо и ти да имаш същия и да си го носите. Например някоя красива гривна или някоя висулка сърце нещо подобно .Успех!

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    V magazin Six tazi sedmica kato hodih vidqh gerdan4eta, prodawaha se 3 v komplekt i bqha samo nadpisi bez sur4ica.Na ednoto pi6e6e "best", na vtoroto - "friends", a na tretoto - "forever".Bqha mnogo sladki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си