.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

косата мии.. :(

Здравейте..този път проблема е относно моята коса.Тъй като съм подстригната късо,косата ми е чуплива и я изправям със сушоар.Проблема е в това,че понякога когато я изправям и на другия ден е ужасна.Стърчаща и начупена Сега ще се подстригна пак по-късо,но когато косата започва да ми израства винаги става така бихте ли ми препоръчали някакъв продукт..знам ли,да не ми се начупва толкова..смисъл да мога да я поддържам добре тъй като все още нямам преса,а дори и като съм се изправяла понякога съм като молив малко се поувлякох

Re: косата мии.. :(

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Здравейте..този път проблема е относно моята коса.Тъй като съм подстригната късо,косата ми е чуплива и я изправям със сушоар.Проблема е в това,че понякога когато я изправям и на другия ден е ужасна.Стърчаща и начупена Сега ще се подстригна пак по-късо,но когато косата започва да ми израства винаги става така бихте ли ми препоръчали някакъв продукт..знам ли,да не ми се начупва толкова..смисъл да мога да я поддържам добре тъй като все още нямам преса,а дори и като съм се изправяла понякога съм като молив малко се поувлякох
    Еми нормално, след като си се подстригала късо и много ясно, че повече ще ти се начупва .. Щом нямаш преса, когато се изправяш с сешоар минай повече пъти на кичур .. Друг начин не виждам
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Щом си с къса коса,значи трябва да я поддържаш много,иди в магазина за козметика и се порагледай и питай продавачката за такъв продукт

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Мерси

I ♥ machoka Супер фен
    подстигах се ( или по-правилно ще е подстригаха ме ) много късо ... а косата ми е супер къдрава.Постоянно я изправям с преса,но това я гори супер много.Ползвала съм шампоан и маски на Нивея за изправяне .. помагат,или по-точно изглаждат стърчащите кичури

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Ти си щастливка, че нямаш преса за коса. Повярвай ми - един път почне ли се, до тука беше. То тва е като наркотик, майна, няма спиране..
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Ти си щастливка, че нямаш преса за коса. Повярвай ми - един път почне ли се, до тука беше. То тва е като наркотик, майна, няма спиране..
    !
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Крем за по лесно изправяне. Примерно това розовото на Лореал или аз си поръчах сега серум от Ейвън за заглаждане на косата понеже и аз съм така ( стърчи ми косата доста ), обаче незнам дали ще се получи

аз се постригах на черта/грам не се харесвах/сега косата ми е малко по-дълга и ако не я суша или изправям става ужасно гадна и начупена!Кажете как да я оправям без преса и сешоар!Дайте идей.А за дължината-като я изправя ми е до края на врата може би!
    Istinskiq priqtel e tozi koito kogato mu se obadi6 v 5 4asa prez no6ta i kaje6 ubih 4ovek da ne se pokrie a da te pita kade 6te kopaem!!!

аз съм чувала че яйце е много добре - маска с яйце

ами вземи си розовото кремче на лореал.

Голям фен Аватара на daru6a1
    И по-добре .. Издухвай си я със сешоара и за да стои по-дълго ползвай някаква вакса за коса .. Аз като бях с къса косичка и ползвах една вакса ама не се сещам как се казваше .. с радост бих споделила каква е за да я изпробваш , понеже има страхотен ефект и оформяш косата си във всякаква посока и така стои в продължение докато не я изкъпеш ! Ако я намеря ще ти кажа

щом не те кефи как стои като е къса - не се подстригвай късо

След някоя друга година ще съжеляваш за тези сешоари и преси ужасно изгарят косата... но все пак за изглаждане на стърчащите косъмчета може да ползваш вакса за коса на Taft е хубава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си