Аз съм на 17, 161см висока

, 40кг.
Подгръдна 72, гръдна 92.
Ям си всичко. Примерно днес ядох Марети с гъби, сок Queens с банан, роло Стефани с пюре и за вечеря сигурно пилешка супа. Също така и към полувин литър кола, 1 шоколад и няколко бонбона.

Номера при мен е , че тренирам нинджуцу. Тренировките са 2 пъти в седмицата и ни карат да тичаме по 10км на ден и то яко бързото тичане, а не размотаване както във всички училища в България. Тичай по десет километра със скорост на стрела и и ти ще станеш слаба като мене.
Хубавото при мен е,ч е си хапвам всякакви нездравословни храни и те уж ми се лепят навсякъде, но като тичам си тренирам основно краката, ръцете и долните коремни мускули, което ми гарантира хубава фигура и запазени стегнати гърди и то големи.

Гадното е, че като си купя един сутиен и нали си ми е перфектно точен, но на следващия ден вече ми е малък.
Нз прави като мен, ако нямаш волята да стоиш далеч от вредните храни или яж примерно мюсли за закуска преди да излезеш. То ще те засити перфектно и то за много дълго време. Аз ако ям мюсли за закуска мога да издържа да не ям 1 ден.