Цитирай Първоначално написано от mo0nlightt
оф и аз съм като теб 168 см съм, тежа 56 кг , обаче... изоббщо не се харесвам.. Имам предвид.. абе нямам голям корем , само че бедрата и задника ми са относително големи

сутрин няма смисъл да не ядеш.. Аз си ям / щото баба живее вкъщи и прави закуска/ примерно някакъв сандвич// оох ,, лютеницааа //
Просто за да не ядеш чипсове, солети и др боклуци - не си вземай пари за даскало и готово. Аз така правя и си обядвам вкъщи и от известно време не вечерям.. : ) т'ва е. Просо недей да си мислиш нон стоп "уауу ква съм дебела " и подобни.. Харесвай си се, колкото и банално да звучи.
И аз не си вземам пари а си ги събирам и след това си взимам нещо със тях така че просто си остави парите и отиди на училище като направиш така 1 седмица без прекъсване и вече няма да ядеш в даскало. Второ кажи на родителите си да ти копуват само натурален шоколад и нищо друго сладко или солено има резултат. Скачай на въже примерно 2 мин бавно скачане след това 5 лицеви упори 5 мин скачане на въже с високо дигане на краката 10 коремни преси и така нататъка.Можеш да намериш в нета упражнения по таебо или аеробика

пп надявам се да съм ти помогнала и сори ама бързах и незнам дали имам грешки