- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пьрва целувка
Разкажете на колко сте били когато сте се целунали за прьв пьт и за целувката.
има такава тема :P
ok se pak moje6e da otgovorite![]()
Пише се на кирилицаПървоначално написано от pinky55
![]()
ами бях почти на 14 не беше нищо кой знае какво, бях неопитнакакто си стояхме на гарата той ме целуна
дори и не разбра, че това ми е 1-вата целувка докато не му казах
![]()
14 years old.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Брях.
на 16, с една какичка.
Има такава тема, ама карай да върви.
на 13 години бях... бяхме се хванали нещо на бас с едни съученици и отидох и го целунах момичето... ама то взе че ми хареса и повторих и така![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
16 на пейката пред блока...после ядохме Милка *лиги* <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Бла, на 15 бях, специално заради тая среща се бях измъкнала през прозореца в полунощ, защото тогава бях влюбена xD
Голяма излагация беше, той тогава ходеше с една друга, тръгва да ме целува и аз някаква 'Ъъъ, к'во си мислиш, че правиш?!'
И да де, в крайна сметка ме целуна, после ме изпрати до нас и си спомням, че едва вървях от вълнение, толкова треперех.
Лапешка работа![]()
ЪЪЪ на 13 обаче ддзнещо не беше истиска за мене
,нито харесвах момичето ,нито исках да имаме нещо общо
![]()
Инъче,като изключим това на 14 години с първата любов![]()
![]()
![]()
Бях на 15. Момчето, с което се целунах за първи път беше и първото ми гадже. Бяхме в едно кафе и аз бях в очакване на заветния момент![]()
Той се пошегува с мен, след това ме помилва по бузата и ме целуна. Беше наистина хубаво и истинско
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Бях на 15, на село пред нас, познавахме се от 1 ден, той ме изпращаше, беше пиян, целуна ме, аз не исках, беше гадно, чувствах се ужасно, отвратително, беше ме срам, не знаех кво става, беше неочакваноооооооооооооооо оо и много лигаво. Прибрах се, измих си устата и си легнах![]()
Ма въпреки сичко още се водим заедно
![]()
![]()
еlsy![]()
в същия ден в който ставах на 13просто едно момче беше решило да ми подари това..
Накрая взе че ни хареса..ии опааа 3 месеца заедно![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Бяхна 13 ... с момчето се познавахме от няколко дена и решихме да излезнем тоооой беше на 15 а да беше 1ви юни . абе правилната дума - незабравимо.
ами на 13 преди два дни ...е все пак днес станах на 14 така че може да се каже на 14 ..
![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Кажете за партньора ви той на колко беше ?
Ахааахбях в детската градина още.. никога няма да го забравя.. бяхме с 1 мацка (тя и сега си е готина, даже и сега си се виждаме от време на време..) ии креватчетата ни бяха едно срещу друго ии... както си лежахме и нещо ни беше скучно ии тя изведнаж ме попита "искаш ли да се целуваме?" ии аз казах "мии да" ии се целунахме, даже ни хареса и поради тая причина беше доста далга целувчица..
и помня че много се бях изкефил и винаги когато си спомня за тази моя първа целувчица се усмихвам и ми е много приятен спомен..
![]()
![]()
още не е дошла,на 11 съм
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."