.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Kрая на една връзка и едно приятелство

Здравейте четях много теми и давате много добри съвети надявам се и на мен да ми помогнете ... Искам да ви помоля за съвет ...Така имах едно гадже ходех с него много време ,но стана така че се разделихме преди няколко седмици . Обаче до като ходех с това момче с нас излизаше един мой много добър приятел и той постояно ми се сърдеше . И наскоро разбрах защо е бил такъв моя бест фр , защото ме е хересвал и като ми каза ми стана много гадно и от както скъсах с моя само се караме с моя бест фр и на мен ми е много кофти кажете ми какво да направя [/b]
    с тебе пропилях толкова време и надявах се да се промениш

Забрави ги и двамата.Няма смисъл.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    И все пак никъде не споменаваш какво чувстваш към най-добрия ти приятел?
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Еми.. резачка и за двамата.

И се изясни със себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    И все пак никъде не споменаваш какво чувстваш към най-добрия ти приятел?
    Ем чувствам към него едно голямо приятелство , а и според мен това е много тъпо от негова страна само да се караме за некакви глупости той невижда колко много държа на него

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

И се изясни със себе си.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    По-добре се изясни с него. Гадно е когато човек губи най-добрия си приятел.
    От държанието му зависи дали ще сте отново приятели или просто познати.
    The blood that binds us ..till death unites us

Цитирай Първоначално написано от sexymen8934
    ХИТЛЕР Е ЕДИНСТ МИ ПРИЧАТЛ
    оффффф това няма нищо смислено с темата

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Харесва те - ревнувал е.
    Обясни му, че искаш да оправите отношенията си и да останете добри приятели.
    Ще се съгласи ако успее да преодолее чувствата си и да свикне с мисълта, че ще излизаш с други момчета. В противен случай оставате познати.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от onestar

Харесва те - ревнувал е.
    Ще се съгласи ако успее да преодолее чувствата си и да свикне с мисълта, че ще излизаш с други момчета. В противен случай оставате познати.
    +1 ( :

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от cookiexgirl
    Цитирай Първоначално написано от onestar

Харесва те - ревнувал е.
    +1 ( :
    +2
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    С гаджето си скъсала, забрави го, кво още говориш за него!?

Защо се караш с най-добрия ти приятел ??

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    И двамата не си струват. Get over it.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от Linns
    С гаджето си скъсала, забрави го, кво още говориш за него!?

Защо се караш с най-добрия ти приятел ??
    Аз не се карам с него просто той самия не се усеща как прекалява,ето например вчера бяхме заедно и той там почна нещо на въпреки да ми отговори и откачих просто на последак почва много да ме нервира и накрая може да останем непознати аз него искам ама той прекалява ..Един ден е добре,друг ден отвратителен като ми се обади по тела некъв мил,ама като дойде при компанията и почва да се заяжда с мен

Повече от фен
    Според мен това ще е временно и след време ще спре да се заяжда с теб. Но най-добре поговорете. Като не му е било приятно да излиза с теб и бившия ти, защо не ти го е казал?! Едва ли си го принуждавала...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз съм на мнение да ги забравиш..
    Така ще се чувстваш много по-добре..+ това един ден пак ще срещнеш най-добър приятел и идеално момче за гадже..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

1во се изясни кой от двамата искаш... границата между приятелство и любов е тънка, а като чета това, което разказваш, твоята съвсем е изтъняла. Ако все пак решиш, че не искаш най-добрият ти приятел да ти е и гадже, му кажи, че тва поведение не ти харесва и че ако иска да си останете приятели, да се държи поне малко по-добре...да се опита, ама и ти го разбери, помисли какво му е преди да решиш окончателно, защото ако почнеш да прескачаш от единия на другия в объркването си, ще излезеш голяма к```а без да си такава.

Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Според мен това ще е временно и след време ще спре да се заяжда с теб. Но най-добре поговорете. Като не му е било приятно да излиза с теб и бившия ти, защо не ти го е казал?! Едва ли си го принуждавала...
    ....Ами снощи се опитахме , но не стана днеска му викам хайде да отидем на кафе и да си поговорим той няма какво да говоря с теб ..ам да се надяваме , че ще е временно ....ми не не съм го карала насила да излиза с нас той ми се обаждаше и питаше къде сме и аз му казвах и той идваше

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    1во се изясни кой от двамата искаш... границата между приятелство и любов е тънка, а като чета това, което разказваш, твоята съвсем е изтъняла. Ако все пак решиш, че не искаш най-добрият ти приятел да ти е и гадже, му кажи, че тва поведение не ти харесва и че ако иска да си останете приятели, да се държи поне малко по-добре...да се опита, ама и ти го разбери, помисли какво му е преди да решиш окончателно, защото ако почнеш да прескачаш от единия на другия в объркването си, ще излезеш голяма к```а без да си такава.

Ама аз приключих с бившия ми,а до колкото до моя БФФ адски много държа на него като брат ми е , но му казах че няма смисъл да сме повече от приятели , защото ще скъсаме заради няква простотия и после какво ще сме като пътни знаци , а и споко има много такива скачат от друг на друг аз не съм такава

Ми и преди и сега твоя бест ти е правил циркове ... и сега просто иска да му угодиш ... а знаеш ли какво да направиш,заеби го .. ти не си му никаква,че да му изпълняваш каквото иска да има .. ! Помисли добре върху това.
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Цитирай Първоначално написано от BlueParadise
    Ми и преди и сега твоя бест ти е правил циркове ... и сега просто иска да му угодиш ... а знаеш ли какво да направиш,заеби го .. ти не си му никаква,че да му изпълняваш каквото иска да има .. ! Помисли добре върху това.
    Аз му казах продължава ли в този дух режеме чертата и до тук , ама мисла да те послушам ....

БЛОГОДАРЯ НА ВСИЧКИ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tyti92
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    ....Ами снощи се опитахме , но не стана днеска му викам хайде да отидем на кафе и да си поговорим той няма какво да говоря с теб ..ам да се надяваме , че ще е временно ....ми не не съм го карала насила да излиза с нас той ми се обаждаше и питаше къде сме и аз му казвах и той идваше
    Просто трябва да му мине според мен. Държи се детски Дано се оправите.

не се забърквай в такиа сложни ситуации.
    зная,че ти е трудно ,ама гледай да го преодолееш всичкото,щото ся само себе си измъчваш.
    кофти е някво...
    най-добре отиди да се огледаш за някой дpуг пич ,който ще ти фане окото..
    tAke a dIrty pIcture

Град
    Таити
    Наистина е тъпа постъпката на твоя бест фр , но постави се на негово място да излиза с вас да вижда момичето което харесва в прегръдките на друг... на никой нямаше да му е хубаво в неговото положение... А и доста смело от негова страна да ти признае за чуствата си.. може би се е надявал като ти признае знам ли... да разбере за теб как стоят нещата и дали не го приемаш и ти като повече от приятел... Ако мислиш да му биеш шута и на него според мен заслужава да му го кажеш а не просто ей така да спреш всякаква връзка с него... дължиш му го ако не за друго поне заради приятелството си...

ПП. не мисля че добри приятели се срещат на всяка крачка
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

И се изясни със себе си.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си