- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kрая на една връзка и едно приятелство
Еми да , съгласна съм , той е ревнувал да те вижда в прегръдките на друго момче , но на мен не би ми било приятно да се заяжда с мен и да се заяжда при положение,че има чувства към мен ... може да е нервен , задето си го отрязала , но ако толкова неможе да се примири с мисълта,че неможе да сте повече от приятели ,защо не станеш по-близка с него .. поговорете си,кажи му , че държиш на него и то много [ наистина трябва да държиш на него,за да го наречеш BFF ] но само като приятел
Първоначално написано от cookiexgirl
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
и аз съм изпадал в такава ситуация и бях точно от страната на момчето ....бяхме много добри приятели и накрая оплескахме работата яко в продължение на година не си говорихме докато не завършихме и вечерта на изпращането в една дискотека се сдобрихме.....просто ако момчето не е имало връзки трудно осъзнава какви чувства има към теб....за щастие след тази случка имах 2 връзки и осъзнах че всъщност не съм я искал за гадже,просто я имам за нещо специално в моя живот и я чувствам много близка но нищо повечеи сега всичко е наред
![]()
ПОДКРЕПЯМ !Първоначално написано от Lincheto
Така няма вече какво да се коментира той си има гадже,аз си имам гадже. . . Аз и той приключихме нито се виждаме,нито си пишеме по скайпа,нито се засичаме в квартала , той си мисли че го мразя ама да се оправя , някога ще разбере какво ми е било , въпреки всичко това и на него му е кофти но ще си проговорим след 5-6 месеца с него трудно се излиза на глава
.Опитах се да говорим но той не иска вика че няма смисъл и т.н ще се по търсим някога
![]()
с тебе пропилях толкова време и надявах се да се промениш