.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Еми да , съгласна съм , той е ревнувал да те вижда в прегръдките на друго момче , но на мен не би ми било приятно да се заяжда с мен и да се заяжда при положение,че има чувства към мен ... може да е нервен , задето си го отрязала , но ако толкова неможе да се примири с мисълта,че неможе да сте повече от приятели ,защо не станеш по-близка с него .. поговорете си,кажи му , че държиш на него и то много [ наистина трябва да държиш на него,за да го наречеш BFF ] но само като приятел

Цитирай Първоначално написано от cookiexgirl
    Цитирай Първоначално написано от onestar

Харесва те - ревнувал е.
    Обясни му, че искаш да оправите отношенията си и да останете добри приятели.
    Ще се съгласи ако успее да преодолее чувствата си и да свикне с мисълта, че ще излизаш с други момчета. В противен случай оставате познати.
    +1 ( :
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Наистина е тъпа постъпката на твоя бест фр , но постави се на негово място да излиза с вас да вижда момичето което харесва в прегръдките на друг... на никой нямаше да му е хубаво в неговото положение... А и доста смело от негова страна да ти признае за чуствата си.. може би се е надявал като ти признае знам ли... да разбере за теб как стоят нещата и дали не го приемаш и ти като повече от приятел... Ако мислиш да му биеш шута и на него според мен заслужава да му го кажеш а не просто ей така да спреш всякаква връзка с него... дължиш му го ако не за друго поне заради приятелството си...

ПП. не мисля че добри приятели се срещат на всяка крачка

Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

и аз съм изпадал в такава ситуация и бях точно от страната на момчето ....бяхме много добри приятели и накрая оплескахме работата яко в продължение на година не си говорихме докато не завършихме и вечерта на изпращането в една дискотека се сдобрихме.....просто ако момчето не е имало връзки трудно осъзнава какви чувства има към теб....за щастие след тази случка имах 2 връзки и осъзнах че всъщност не съм я искал за гадже,просто я имам за нещо специално в моя живот и я чувствам много близка но нищо повече и сега всичко е наред

Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    По-добре се изясни с него. Гадно е когато човек губи най-добрия си приятел.
    От държанието му зависи дали ще сте отново приятели или просто познати.
    ПОДКРЕПЯМ !

Така няма вече какво да се коментира той си има гадже,аз си имам гадже . . . Аз и той приключихме нито се виждаме,нито си пишеме по скайпа,нито се засичаме в квартала , той си мисли че го мразя ама да се оправя , някога ще разбере какво ми е било , въпреки всичко това и на него му е кофти но ще си проговорим след 5-6 месеца с него трудно се излиза на глава .Опитах се да говорим но той не иска вика че няма смисъл и т.н ще се по търсим някога
    с тебе пропилях толкова време и надявах се да се промениш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си