- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Английски език - онлайн курс!?
Здравейте!
Сега съм 10 клас. Искам да държа матура по английски и тогава да взема някой сертификат. Скоро в интернет видях сайтове, които предлагат онлайн обучение по английски. Искам да питам някой записвал ли се е онлайн курс по английски в (kabinata.com примерно), доволни ли сте от преподаването или от успеха, дори да не е точно в този сайт? Аз искам да се запиша, но първо трябва да пиша по форумите за да не изгоря с 200-300лв. Дайте ми някакви съвети!
Благодаря ви на всички за отделеното внимание !
Съвет ще ти дам да отидеш на истински учител за 300лева ще има много по-голяма полза. Иначе в интернет безплатно можеш да се упражняваш и учиш, воля и желание да имаш.
За около 500 лева можеш да отидеш на реални курсове, или ходи на уроци за тези пари, виртуално няма да се получи, ако искаш да се учиш виртуално се учи безплатно - влез в английскоезичен форум, играй масови онлайн игри на английски език като WOW,Lineage или каквото ти допада. Гледай филми/сериали с англ субтитри, чети книги на АЕ - безплатно : ) !
Аз бих предпочела да ходя на "реални" курсове,отколкото във "виртуални"..Поради простата причина,че не ми се вярва да получиш някакво образование и то по чужд език..
Но все пак ти си решаваш..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥