Цитирай Първоначално написано от user15
Кратка инфо на мойте даскали
господина по география-много пекан, много е забавно в неговите часове и предава уроците по забавен начин
госпожата по БЕЛ-всеки час изпитва, държи много да се пише, за нея най-високата оценка е 4-никой в даскало няма повече то 4,много строга, дърта баба
госпожата по биология-много луда, много вика и всички се хилим в часа, много е хамава и постоянно бие с една пръчка по бюрото и говори глупости
госпожата по химия-класната, много добра, предава перфектно, може би тя ми е фаворит много добра класна, много се разбираме и тя ни разбира много добре и винаги ни помага
госпожата по история-никога не изпитва устно, пише оценки само на тестове, като почне да предава урока и 45 мин не млъква(много знае тоя жена бе)
господина по математика-с дълга бяла коса, с бяла брада-прилича на дядо коледа, бил е учител във Франция и Мароко, дава много трудни задачи на контролните и от 26 ученика има 20 двойки за срока-догодина ще се пенсионира-дай боже
госпожата по практика-постоянно ни обвинява, че сме крали от кабинета и, малко е чалната
госпожата по специалните предмети-много изпитва, но мен ме кефи
госпожата по английски-много вика, викат и fuck face познайте защо?!
госпожата по немски-постоянно ни завишава оценките, много се лигавим в часа, не пише двойки, не изпитва
господина по етика и право-най строгия господин в даскало-при него не можеш да влезеш в час ако нямаш синя риза на раета и лична карта закачена на врата, не те пуска ако нямаш домашно и учебник и тедрадка, нисък е къдрев и са прай на много важен и винаги ни казва че сме прости и ограничени и тъпи и тнт...
госпожата по физика-всички я обичаме ,много е добра
за останалите нямам мнение

а предната госпожа по английски която ми пердаваше 2 години беше супер-беше на 25 имаше големи цици много яка кака със нея научих за 2 год английския префектно, беше доста строга но забременя и роди и сега е в майчинство

незнам как можах да изпиша толкова глупости но няях ко да прая-това е мнението ми за моите даскали
Да не си от ПТГ-Варна