Цитирай Първоначално написано от user15
Цитирай Първоначално написано от DonMikelle

Да не си от ПТГ-Варна
Да ест И ти ли си от там?
Аз завърших отдавна, ама още ги помня тея даскали

господина по география-Петър Иванов, уникален е, най-забавния даскал, който съм срещал. Трябва да си уникален идиот за да де остави на поправителен. Пази се от летящи тебешири и ключове.
госпожата по БЕЛ- Божанова или Христова-и двете са еднакви гадини. Не целят да те научат на нещо, а да се гаврят с учениците. Тук по-добрият вариант е Котев.
госпожата по биология-Ако е Веска Иванова мислех, са я пенсионирали миналата година.
госпожата по химия-Диана Аврамова-по-скоро само се прави на строга. Много е добра, но държи на всяка цена да те научи на нещо.
госпожата по история-Лидия Ангелова-много добър и справедлив учител.
господина по математика-Тончо Стоянов-Наистина е строг, но ще ви научи на математика. Само за справка 80% от учениците му изкарват от 4,50 нагоре на изпит математика в ТУ-Варна.
госпожата по практика-Милкана Божилова или Паскова. И двете са еднакво откачени. Не са лоши, но толкова години в механото са им повлияли зле.
госпожата по английски-Тая ще да е нова звезда, не я знам.
господина по етика и право-Евгени Тотев-тоя е уникален гад, просто обича да тормози и да се гаври с учениците. При него 100% нищо няма да научиш, но ако те хване да преписваш-директно на изпит, също така е зле с главата.
госпожата по физика-Радка Рабаджийска-тя е леко чалната, но е свестен учител, пък и при нея винаги е весело.

а предната госпожа по английски която ми пердаваше 2 години беше супер-беше на 25 имаше големи цици много яка кака със нея научих за 2 год английския префектно, беше доста строга но забременя и роди и сега е в майчинство-Емилия Петрова-страшна сладурана, леко странна понякога, но учениците я обичат. Колко часове сме и провалили, просто обичахме да и ходим на гости и да я взимаме на кафе с нас, но никога не ни е гонила.

Мисля че ти уцелих учителите според описанието. Между другото даскала по География си записва ученически бисер, туъ че ако го помолиш да ги препишеш ще изкараш материал за цяла тема.

П.С. Пази се от зам. директорката (инж. Вичева)-има много тежки шамари и господ да ти е на помощ ако я ядосаш.