Г-жата по АЕ-смесица от руско-българо английско мякане.Отвратителна е.Никой не я харесва,не преподава добре,няма дисциплина.
БЕЛ-Може би най-готината.Не,не може би.Дава всичко за да ти влезне нещо в главата.Колко двойки в простила не искам да си помислям.Винаги ти дава шанс.Веднъж изкарах слаба оценка точно в деня на родителската и я помолих да не я пише точно сега в дневника.Е,прие го с усмивка.Нещо,което при дргите е почти невъзможно.
Руски език-Само едно дума я определя-УЖАС!По-скоро съм готова да се метна по стълбите,отколкото да влезна в часа и.С червена коса е...отива и...
География-все едно града работи за нея.Не е лоша,но е много надута.
Физика-пише несправедливи оценки.Злоба кипи в тая женица,сигурно затова е толкова дребна.Праска го тоя дневник,праска го....
Химия-Първия срок добре обясняваше.Ама сега втория....ако някой иска да проведе часа го вдига,ама от нищо не е доволна.Имаме две три ''мили очи'' в класа и ги пази като собствени деца,другите кучета ги яли.
Интернет-
Информатика-шок и ужас отвсякъде.
Инф.технологии-същата хава.
История-ако влезна в часа и ще пиша какво ми е мнението.
Физическо-а,какво чух?
Биология-готина е,но изпитва все едно от това и зависи живота.За 5 ОТЛИЧНО разказани урока,ако е в настроение може да пише...4.
Други май няма.Не съм особено доволна засега.Дано се променят нещата.