.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

ЛЮБОВ-НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!

Просто искам да споделя за гадостите , които си причиних сама или които ми ги причини по-точно ЛЮБОВТА.Преди 1 година се влюбих в едно момче от моя клас и досега не мога да го забравя.Всичко се разви по един много странен начин - сближихме се(преди почти не си говорехме) , но не знам какво ми стана - отдръпнах се и вече почти не си говорим.Тук е момента да кажа , че тва момче е най-неподходящото за мене - интересуват го само парите , фитнеса , храната и секса.Не мога да си обясня ВЪОБЩЕ как се влюбих в него , но може би в него съм открила друг човек , който ми се е искало да бъде.В началото си мислех , че не е такъв какъвто изглежда(мислех,че не харесва курви и че добричък по душа), но започвам да си мисля , че явно е такъв какъвто изглежда.В момента това ме убива най-много - какъв е той всъщност.Така ми се иска да сме заедно , но в същото време не искам да съм с човек , който няма да има никакви чувства към мене и ще иска само секс , а после ще ме зареже.Вече от 1 година се измъчвам страшно!Моля ви дайте някви съвети!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Вкопчила си се прекалено много. Имаш нужда от малко промяна, осъзнаване.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Така е напълно си права , но точно тва ми е проблема - сякаш съм обладана от проклятие , от което не мога да се отърва.Не знам какво да направя , за да забравя.Просто няма отърване...

Повече от фен
    Хм.. и аз още не мога да го забравя, но ще стане рано или късно.. Събуждам се и си лягам с мисълта за него.. Как лежи, унася се, затваря прекрасните си кафяви очи, заспива..
    Спокойно !
    Ще дойде нова тръпка !
    Я гледай само напред !
    И недей да се отказваш от любовта ! Не всички са темерутовци..
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    В буквален превод темата ти звучи така:

Аз се отдръпнах от него. Виновна е любовта, защото той не се хвърли в коленете ми. А той е боклук, защото парите имат значение за него и ходи на фитнес.

Я се осъзнай !!! Никой не е виновен освен самата ти ! Света не се върти около теб...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    той не е подходящия.. преживей го.. можеш, ако искаш.. ако не можеш, значи можеш, но не искаш... намери заместник, живей! Но не казвай "никога", особено за любовта.. тя не пита!

Любов никога повече и утре ще пуснеш тема от рода на "Едно момче от другия клас, от рейса от EVN" и откъде ли не...Ай' вземи се в ръце.

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Така е напълно си права , но точно тва ми е проблема - сякаш съм обладана от проклятие , от което не мога да се отърва.Не знам какво да направя , за да забравя.Просто няма отърване...
    Просто така си мислиш, отпусни е наслаждавай се на живота и не го мисли толкова много. Излизай повече с приятели, забавлявай се и ще видиш как лека- полека нещата ще се нормализират.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Много ми е странно като кажете иска само секс, ходи по курви .. и т.н
    Секс... може да си иска щото му се прави, а това не означава че ако правите секс няма да те обича... точно обратното!!

А според мен няма момче на което повече да му харесва да ходи по курви отколото да си има сериозна приятелка. Ако му даваш всичко от което има нужда и се забавлявате защо да иска курви, които са еднодневки ...?

Но ако си е идиот по душа както се казва ... просто се огледай и потърси по свястно момче ;п

Успеххх :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

А как може да харесваш такива боклуци нз с кво ти е харесал? какво те впечатли? освен с мускули ? (което е ужасноо за мен )
    срам мее е че съм момиче понякога от такива теми

Град
    Land of the blind
    Не разбирам защо всички оплювате момчето ? Да й е направил нещо ?! Това, че авторката го представя в такава светлина, не значи че е такъв наистина...

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    В един клас сте,нелогично е да можеш да го забравиш.
    Всеки човек си има чувства. Това,че ти не знаеш как да откриеш красивите в него не е негов проблем.
    Като ти е такава трънка в очите, оглеждай се за други. Успех.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Не разбирам защо всички оплювате момчето ? Да й е направил нещо ?! Това, че авторката го представя в такава светлина, не значи че е такъв наистина...
    значи за теб тва че я обижда пред приятели не е нищо и че се напива и не и обръща внимание и не я иска с него?

може за теб да е нормално и да ти харесва пък сигурно те възбужда да тва ама момичета НЕ

и щом пуска темата значи казва истината..как така де не е описва правилно

Град
    Таити
    Ей това ме е дразнило много ... знаеш го че е боклук но искаш да си с него... е как става това нещо.... искаш сама да си повярваш че той не е това което изглежда ама си в грешка... проумей го ... той е типичното момченце което гледа неговия си кеф.... тъпо е ама наистина трябва да се опиташ да го забравиш и да проумееш че не е стока а и не ти е виновна любовта а сама ти си си виновна хората са такива каквито изглеждат а не такива каквито ние искаме да бъдат Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    значи за теб тва че я обижда пред приятели не е нищо и че се напива и не и обръща внимание и не я иска с него?

може за теб да е нормално и да ти харесва пък сигурно те възбужда да тва ама момичета НЕ

Е, всяка история си има две гледни точки - тази на единия участник, и другата - на другия. Да не говорим какво става, ако се намесят и други индивиди В момента четем нейното виждане на въпроса. Не се знае в каква светлина го виждат останалите хора
    По темата, спри да му обръщаш внимание, явно не е за теб, огледай се за някой друг, намери си хоби, нещо такова. Както се казва "За всеки влак си има пътници".

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    той не е подходящия.. преживей го.. можеш, ако искаш.. ако не можеш, значи можеш, но не искаш... намери заместник, живей! Но не казвай "никога", особено за любовта.. тя не пита!
    +1
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Намери си момче ПОДХОДЯЩО за теб, а не се вкопчвай в някакъв си дету по твоите думи не си струва особено ..

Голям фен Аватара на FantaMen
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Ей това ме е дразнило много ... знаеш го че е боклук но искаш да си с него... е как става това нещо.... искаш сама да си повярваш че той не е това което изглежда ама си в грешка... проумей го ... той е типичното момченце което гледа неговия си кеф.... тъпо е ама наистина трябва да се опиташ да го забравиш и да проумееш че не е стока а и не ти е виновна любовта а сама ти си си виновна хората са такива каквито изглеждат а не такива каквито ние искаме да бъдат Успех
    Много точно си ти го казаха нямам друго какво да допълня
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14

Къде в темата пише такова нещо ?!

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Просто искам да споделя за гадостите , които си причиних сама или които ми ги причини по-точно ЛЮБОВТА.Преди 1 година се влюбих в едно момче от моя клас и досега не мога да го забравя.Всичко се разви по един много странен начин - сближихме се(преди почти не си говорехме) , но не знам какво ми стана - отдръпнах се и вече почти не си говорим.Тук е момента да кажа , че тва момче е най-неподходящото за мене - интересуват го само парите , фитнеса , храната и секса.Не мога да си обясня ВЪОБЩЕ как се влюбих в него , но може би в него съм открила друг човек , който ми се е искало да бъде.В началото си мислех , че не е такъв какъвто изглежда(мислех,че не харесва к**ви и че добричък по душа), но започвам да си мисля , че явно е такъв какъвто изглежда.В момента това ме убива най-много - какъв е той всъщност.Така ми се иска да сме заедно , но в същото време не искам да съм с човек , който няма да има никакви чувства към мене и ще иска само секс , а после ще ме зареже.Вече от 1 година се измъчвам страшно!Моля ви дайте някви съвети!
    Аз я препрочетох два пъти и не намерих такава информация. Има само някакви подозрения от страна на авторката, базирани на интересите на момчето. Извинявай, но момче да се интересува от пари, храна, фитнес и секс е нещо абсолютно нормално.

И щом пуска темата значи казва истината ? По тази логика аз ще пусна тема, че съм пил чай с Обама и също ще бъде истина.

Град
    Разград
    В буквален превод темата ти звучи така:

Аз се отдръпнах от него. Виновна е любовта, защото той не се хвърли в коленете ми. А той е боклук, защото парите имат значение за него и ходи на фитнес.

Я се осъзнай !!! Никой не е виновен освен самата ти ! Света не се върти около теб...
    Също така и храната го интересува. Как може?
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Ще намериш някой по-подхоящ от този, а през това време според мен не се занимавай с него...

Прочетох всички коментари и всеки от вас е прав за това , което е изказал.Аз също разбирам , че проблема е главно в мене , но ситуацията е прекалено гадна-хем умирам да съм с него , хем знам , че има голяма опастност да ме нарани и затова ме е страх да тръгна с него.Аз се опитвам да го забравя , но все пак сме от един клас и е доста трудничко след като го виждам всеки ден.Все пак благодаря на всички за отговорите

Град
    Разград
    Ами винаги има риск, въпросът е дали ще рискуваш за това, което искаш или не. Ние не можем да решим вместо теб.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    противоположностите се привличат....
    не е правилно в случая да обвиняваш любовта,че нещо не естанало-а себе си
    и все пак успех с контрола над чувствата

Re: ЛЮБОВ-НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!

Най-голямата ти грешка е била тук:

(мислех,че не харесва к**ви

Това е все едно да кажеш "мислех, че не харесва да диша"

Курвите са харесвани винаги, защото са по-достъпни.
    Е, има и хора, които обичат да им е трудно...,но повечето предпочитат да си купят свинско от магазина, отколкото да гледат и колят прасета сами.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си