- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЛЮБОВ-НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!
Искам да ви споделя , че може би взех решение.Не знам до колко е правилно , но вече не мога така - трябва да направя нещо.Решението ми е да се опитам отново да се сближа с него , пък да видим какво ще стане.Вие какво мислите?
грешноПървоначално написано от essential919
дано се съжаляваш ама..![]()
правилноПървоначално написано от essential919
Опознай го преди да си правиш изводите !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
и мислиш ли че ще спре да го интересува?Първоначално написано от essential919
![]()
абе ти я вземи проети темата преди да пишеш глупостиПървоначално написано от fenastz
![]()
опознала го е добре и не и допада
ако беше така нямаше да пуска теми![]()
И аз бях така като много малка. Харесвах си побойника на класа и си виках аз не искам да съм с подобен простак, двойкаджия и момче, което бие всички. С времето се усетих, че той бие всички освен мен. Сближихме се. Всички се страхуваха от него, но аз никога не съм се бояла от него и предпазвах хората, които не си търсеха боя. След време (5 години) той ми призна, че ме е харесвал още от 1ви клас. Аз също бях така и си спомням как години наред всяка вечер преди да си легна имах традиция да си повтарям неговото име.Тръгнахме и бяхме 2 години и нещо заедно и това бяха 2 уникално хубави години. Той спря да се бие, почна да учи и стана много добър човек.
За жалост в 6ти клас го изключиха и всички от училище се подписаха, че искат да го изключат, само аз не се подписах, понеже знаех какъв е от вътре. Той ми беше споделял, защо бие всички, а именно, понеже в първи клас много го тормозеха и беше наранен и беше изградил стена, скоято да се предпазва от другите и се доверяваше само на мен, понеже бях единствения нормален човек в онзи клас пълен с курви и тъпаци.
В твоя случей не мога да ти кажа какво да направиш, но ако си малка на възраст не си губи времето. И аз съм си казвала повече няма да се влюбвам...резултатът беше 3 дена сама и айде с поредното гадже, което ми се врича в любов от години...колко пъти ми се е искало да бъда сама за известно време, да си изясня нещата, а винаги като скъсам с някой и се появява някой друг, който да ме гушне и отеши...и да ми се обясни в любов.![]()
През тожи живот често ще нараняваш, но и ще те нараняват...просто е неизбежно. Недей да се отричаш от любовта, ако някога нещо не се получи...просто вдигни гордо глава и си продължи жиовта. Време за любов винаги ще има.![]()
Омг я се натири някъде, писна ми от некомпетентните ти мнения. Прочети предишните ми два поста и спри да се правиш на адвокат.Първоначално написано от fgirl14
Предишните ти ДВА поста са по тъпи и от тозиПървоначално написано от fenastz
некомпетентното тук си ти! момчето което си е хванала момичето е пълен кретен ..и не заслужава да е с момиче. а те кретените /като теб/ нали знаеш се защитават..
![]()
Ок, разбирачке, права си, аз греша, кретенът съм аз.По-умният винаги отстъпва. Дотук съм...
![]()