Просто искам да споделя за гадостите , които си причиних сама или които ми ги причини по-точно ЛЮБОВТА.Преди 1 година се влюбих в едно момче от моя клас и досега не мога да го забравя.Всичко се разви по един много странен начин - сближихме се(преди почти не си говорехме) , но не знам какво ми стана - отдръпнах се и вече почти не си говорим.Тук е момента да кажа , че тва момче е най-неподходящото за мене - интересуват го само парите , фитнеса , храната и секса.Не мога да си обясня ВЪОБЩЕ как се влюбих в него , но може би в него съм открила друг човек , който ми се е искало да бъде.В началото си мислех , че не е такъв какъвто изглежда(мислех,че не харесва курви и че добричък по душа), но започвам да си мисля , че явно е такъв какъвто изглежда.В момента това ме убива най-много - какъв е той всъщност.Така ми се иска да сме заедно , но в същото време не искам да съм с човек , който няма да има никакви чувства към мене и ще иска само секс , а после ще ме зареже.Вече от 1 година се измъчвам страшно!Моля ви дайте някви съвети!