- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постапя
така зна4и аз сам моми4е и мислч 4е не сам грозна изоб6то даже ... по4ти вси4ки мом4ета от клса ми ме харесват и от горните но до сега не съм имала приятел... харесвам едно мом4е и то мен но незнам как да подходя ... само да под4ертая 4е не сам мрасница - не искам да кажа по вулгарна думанадявем се да ми помогнете
Ако дадеш информация с к'во искаш да ти помогнат точно може и да ти помогнат, иначе с това, което си написала досега - теми бол харесай си някой отговор.
Седни си на Д-то и изчакай да узрееш за приятел. Щото сега даже и на думи не си готова.
Обикновено на 15-16 идва тоя момент![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
я дай снимка![]()
![]()
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
Първоначално написано от babyphat
Ти си неграмотна . Хвърли се от мост или се научи да пишеш - поне мъничко ...
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Може да не си Мръсница, но наистина си повече от зле с граматикатаПървоначално написано от T91
Подхождаш с ... хммм ... общуване ? Усмихвай се и му кажи нещо.Предварителните речи няма да свършат работа. Ако е заинтересован ще откликне. :P![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не съм мръсница... тия сме ги чувалиПървоначално написано от babyphat
![]()
Temet Nosce
벨야카
Е може да не е мръсница, може просто да е мръсна има разлика.Първоначално написано от umri
Дааа, и един мармот ...Първоначално написано от umri
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахахха каква мръсница да си бе дете![]()
![]()
![]()
![]()
ти не можеш да пишеш какво остава за приятел... много те харесвали ама ти незнаеш какво да ги правиш хахаххахах.... моя съвет е да изчакаш цикъла да ти дойде .. до тогава влизай редовно в часовете по БЕЛ и смятам че едва тогава ЕВЕНТУАЛНО може да се намери някое момче за теб
да сте си гаджИнца и да са цИлуватИ
![]()
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Спиийчлес направо ..![]()
Щом то те харесва и щом ти го харесваш .. мисля, че поне за повечето нормалноразвиващи се хора е ясно какво трябва да се направи. Ще те оставя да помислиш. Полезно е. Успех !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ей "идиоти"какво се майтапите с момичето я по сериозно.Ами след като казваш че си красива няма от какво да се притеснявашAз смятам момичетата от моя клас за приятели и хич не се интересувам и не ме "ебЕ" дали ме харесват
Как да си намериш приятел?Ами 1-во избери свой стил на обличане който да ти подхожда ,2-ро усмихвай се повече ,говори повечко (една усмивка да хвърлиш на едно момче и се е вързало!2-ро усмивка и почти е твой!разбира се след като имаш добър стил на обличане ще се получи )-казвам ти го от моя гледна точка като момче харесвам почти всички момичета от мойто даскало. И запомни външния вид е важен но и характера ,и излъчването също
![]()
Трагичен случай си.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не е бе, тя използва специална азбука, заменяща някои букви с цифри и елиминираща буквата "ъ". Толкова е специална, че не се вписва в граматичните норми. Владее я перфектно.Първоначално написано от T91
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Като му дойде времето и ти ще си намерип момче, дотогава поработи върху правописа си
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!