- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мислитее? ?
Има едно момче от даскало (Емил) които ми казва че едно другго момче ме харесвало , което е от нашия клас но е с 4 години по голям от мен но и аз го харесвам и искам да станем гаджета (уж ме харесвал) но не съм много сигурна приятелят му казва че ме харесва защо този които ме харесва не ми го каже .. а приятеля му а и искам да сме гаджета а майка ми няма да ми разреши да излизам с толкова голямо момче . .![]()
.. Кажете нещо моля ви ..
Първоначално написано от Teenprblem
![]()
Как така ?! Преповтарял ли е или кво ^^
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
и аз тва се зачудих.От нейния клас с 4 години по-голямПървоначално написано от pamii
аа плюс това може да е казал на фр.му да ти каже,ако го е било срам
ти на колко си??
Баси лапешките схеми. Вие колко сте големи ?! Първо, оставете това за класа .. Пораснете. Какви са тия работи, ама той ми каза, ама ония ми каза, накрая ще останеш като риба на сухо и ще почнеш друго да пишеш. Отиваш и го питаш, нищо няма да изгубиш. Щом го харесваш, друг начин няма. Пораснете !
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Че, те са големи вече. В най лошия случаи - тя е 1ви клас, а той е 4 годинипо-голям от нея
.
Видиш ли момиче, кат се занимаваш с такива любовни истории какво става - повтаряш, 4 години подред![]()
Иначе да, единственият вариант е да го питаш, с тези глупави истории той ми каза, тя ми каза, оня ми каза и т.н. няма да се получи нищо..
Lexynnka
сигурна ли си, че сте от един клас ?!Първоначално написано от Teenprblem
![]()
И спря да се върти за миг земята..
А това, че си на 13 обеснява всичко - днешните момичета на твоята възраст тепърва влизат в пуберетета. Нормално е да сте срамежливи на тая възраст. Но има и друхата противоположност - разхайтените и надути курви. Радвам се, че не си от тях, поне се надявам. Та колкото до него - извинявай, ама момче на 16 ?! Как може още да не е пораснал, и да прави такива схеми, с тоз приятел, на нея и кажи, на оная и кажи. Баси простотиите. Щом го харесваш, поемаш инициативата. Отиваш, питаш го защо прави така, допадаш ли му и дали ще стане нещо. Ако си толкова срамежлива - лошия вариянт - скайп или още по лошия пак чрез приятеля.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
добре де,нали бяха четири години? ся пък станаха триПървоначално написано от Teenprblem
пък и от един клас
тука ми намирисва на ебавка..
![]()
Господи!!!Какъв огромен проблем!!!
Щом сте от един клас, а той е 4 години по-голям от теб ми е ясно що за стока е. Зарежи - не си заслужава.![]()
П.П: Но пък си заслужава да преоткриеш древното (и явно забравено) изкуство на правописа.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Мдаа... какъв е смисъла в правописа? Да има любов е важното!Първоначално написано от Eliii
...
Към авторката - той сериозно ли е от твоя клас, повтарял ли е потретвал ли е к`во е правил?![]()
Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ами мисля, че си много тъпа.С 4 год. по-голям, а от твоя клас после казваш с 3.ОМГ.
О БОЖЕ МОЙ!![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ами ако момчето е родено юни, а тя април?Първоначално написано от Djuff
![]()
Възрастта не е толкова важна, колкото какво е в акъла на двамата. Не се връзвай на приказките на съученика ти, който дрънка такива неща. Ти трябва да поемеш инициативата да разбереш дали те харесва, щом те засяга и не ти е безразличен.
Миличка, вместо да се занимаваш с това кой кого харесва, как го харесва, пък защо го харесва и кой им е посредник, хвани си оправи не само правописа, ами и НАЧИНА НА ИЗРАЗЯВАНЕ, защото не знаеш просто какви двусмислици ми се въртяха в главата докато го четох.![]()
Аз в началото си помислих, че става дума за приятеля на приятеля.. знам ли, ако е повтарял не ставай гадже с него.. Тъп е!
Кратко и ясно.
или ти си хипер мега умна и вместо 7 си 10 клас (въпреки че като гледам темата ти се съмнявам ) или той е повтарял няколко пъти..
Обещанието е учтива форма на отказване.
Може би е от нейното училище, а не от нейния клас, а разликата им да е 3 години и нещо (той примерно да е Декември '93, тя да е Април '97). Все пак подобни дилеми се решават лице в лице с човека, а не по форумите. И съвет да ти дадем, без да имаш опита няма да е пълноценен. Пробвай си късмета с него и това е. Ако нещата потръгнат, майката ти навярно няма да те спре.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.