.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Мнението ми, че е грозна не беше до авторката, а до тази другата fgirl... както и да е.

fgirl стига плачи ако наистина НЕ беше грозна нямаше така да ми се вържеш. Хаха. Само като ти прочетох ербапския коментар на миналата страница ми стана ясно.

Все едно това си е моето мнение. Айде да не разваляме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОБЛЕМНАТА тема на момичето.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Разград
    Боже, ти нормална ли си? Звъни ти само 3 пъти на ден? Ужас!
    През почивните дни иска да излиза с приятели? Двоен ужас!
    Какво искаш ти бе, да ти звъни постоянно като отива някъде? Да не си му майка?
    -Здрасти, мило, ко прайш?
    -Ми обаждам съ да ти кажъ, че отиъм ду кинефа.
    -Добре, внимавай да не паднеш и се обърши дубре.

Уоу.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Пази Боже! Как може толкова неграмотни хора на 17г. цццц.....

По Въпроса: Всички Мъже си искат Свободата, не можеш да искаш 24 Часа да си залепена до него...
    ...Каза човека, който пише всяка втора дума с главна буква....

Иначе: Е какво, ти искаш да не се вижда с пряителите си ли? Успокой се, дай му малко свобода

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не го задушавай....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен
    Еми цяла седмица под напрежение и края на седмицата разпуска човека. Напълно нормално си е това. Излизай и ти с приятелки. Всеки си има начини на разпускане, кой се напива (повечето случаи), кой какво прави... Напълно нормално е 5 дена да си с него по цял ден и събота и неделя малко почивка

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Ами...ти един вид го задушаваш.

Нали се разбирате добре? Остави го петък да излиза с приятелите си. Просто се забавлява с тях. Дай му повече свобода.. чакай той първи да ти се обади.

Не се опитвай да го променяш. Просто му кажи директно какво те дразни/притеснява.
    +1

Цитирай Първоначално написано от umri
    Мнението ми, че е грозна не беше до авторката, а до тази другата fgirl... както и да е.

fgirl стига плачи ако наистина НЕ беше грозна нямаше така да ми се вържеш. Хаха. Само като ти прочетох ербапския коментар на миналата страница ми стана ясно.

Все едно това си е моето мнение. Айде да не разваляме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОБЛЕМНАТА тема на момичето.

абе бееееееее глупак не си ме виждал и никак не съм грозна трабва да си мн тъп без да си видял някой да мислиш къв е простак не знаеш и как се пише с момиче ще си останеш БОКЛУК бе да ебеш майка ти мръсна

Град
    Враца
    Бе да ти кажа, стане ли дума за приятели, никога не се опитвай да го отдалечиш от тях или нещо такова. Мисля, че почти всички момчета/мъже биха предпочели приятелите си, пред момичето Остава ти само да търпиш, или да свикнеш, пък и не виждам нищо чак толкова лошо. Предполагам с тях се познава много по-дълго време и не може ей така да ги заебе, няма начин просто.
    еlsy

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    Цитирай Първоначално написано от umri

абе бееееееее глупак не си ме виждал и никак не съм грозна трабва да си мн тъп без да си видял някой да мислиш къв е простак не знаеш и как се пише с момиче ще си останеш БОКЛУК бе да ебеш майка ти мръсна
    Хахахах. Още по-голяма наливка. Ок, доказа твърденията ми и не... не ти искам снимка, пази боже.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Хахахахаха ей, селоооо ... много псуваш бе, момиче !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

няма как да го промениш ... аз бях 3 години с едно момче и съм живяла в тях,както и той у дома... но да ти кажа по този начин
    вие след време няма да има кво да си кажете.
    Не ти прочетох темата.. щото знам,че квото и да прочета отгоеора е само един ... Или свикваш да живееш така - или се опитай да живееш
    както ти пожелаеш. Няма да сте вечно заедно,не искам те отчайвам,но
    съм на мястото на онези,който ми го казваха на мен преди 3 години..
    Той е по голям 21 годишен.. а ти на 17 -същата история като мен.
    Не мисля,че може нещо да се промени..
    Веднъж стигне си се до дъното няма на къде повече

Голям фен

е

Милата... все едно разказа моята история, аз на 17, той на 21... същата работа, живея в неговата вила, докато той учи, излиза с приятелите си петък, събота, неделя, пие мн (не се напива, но все пак...) и звъни много РЯДКО! Но все пак много ме обича...

Стигнах до извода, че нищо не може да се направи, такива мъже си обичат половинките, биха направили всичко за тях, но няма да успеят да се променят, затова:

Пусни се по течението, не му обръщай толкова внимание, кво се държите като женени? ял живот ще си женена, няма смисъл, забавлявай се, ходи по дискотеки, отделяй време за учене, че изпити предстоят, занимавай се с твоите любими хобита... Послушай ме, както казват хората: "Не питай старило, питай патило..."

Успехи, мила!

Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от ilsi_
    Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Пази Боже! Как може толкова неграмотни хора на 17г. цццц.....

По Въпроса: Всички Мъже си искат Свободата, не можеш да искаш 24 Часа да си залепена до него...

Да не пиша писмо на президента , че да се съобразявам с правописа ..... Това е форум, а не онлайн училище ! Както ми е по удобно така ще пиша .. Писнало ми е да чета в тоя форум за правописа и подобни простотии .. вече се чудите с кво да се заядете с хората, че винаги правописа ви е проблема !
    и до президента да го напишеш като си не можеш - не можеш, баце! оправдания колкото искаш... и проблема е масовата неграмотност сред българското население, но щом не смяташ,че това е проблем - браво! щом си толкова голяма,че да живееш с мъж при положение,че си на 17, се предполага,че поне можеш да пишеш грамотно.... но уви!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Момиче, остави го да диша. Не го обсебвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си