- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той и приятелите му .. Как мога да го променя ?
Мнението ми, че е грозна не беше до авторката, а до тази другата fgirl... както и да е.
fgirl стига плачиако наистина НЕ беше грозна нямаше така да ми се вържеш. Хаха. Само като ти прочетох ербапския коментар на миналата страница ми стана ясно.
Все едно това си е моето мнение. Айде да не разваляме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОБЛЕМНАТА тема на момичето.
Temet Nosce
벨야카
Боже, ти нормална ли си? Звъни ти само 3 пъти на ден? Ужас!
През почивните дни иска да излиза с приятели? Двоен ужас!
Какво искаш ти бе, да ти звъни постоянно като отива някъде? Да не си му майка?
-Здрасти, мило, ко прайш?
-Ми обаждам съ да ти кажъ, че отиъм ду кинефа.
-Добре, внимавай да не паднеш и се обърши дубре.
Уоу.![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
...Каза човека, който пише всяка втора дума с главна буква....Първоначално написано от Kandrobs
Иначе: Е какво, ти искаш да не се вижда с пряителите си ли? Успокой се, дай му малко свобода![]()
Не го задушавай....![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Еми цяла седмица под напрежение и края на седмицата разпуска човека. Напълно нормално си е това. Излизай и ти с приятелки. Всеки си има начини на разпускане, кой се напива (повечето случаи), кой какво прави... Напълно нормално е 5 дена да си с него по цял ден и събота и неделя малко почивка![]()
Първоначално написано от umri
абе бееееееее глупак не си ме виждал и никак не съм грозна трабва да си мн тъп без да си видял някой да мислиш къв е простак не знаеш и как се пише с момиче ще си останеш БОКЛУК бе да ебеш майка ти мръсна![]()
Бе да ти кажа, стане ли дума за приятели, никога не се опитвай да го отдалечиш от тях или нещо такова. Мисля, че почти всички момчета/мъже биха предпочели приятелите си, пред момичетоОстава ти само да търпиш, или да свикнеш, пък и не виждам нищо чак толкова лошо. Предполагам с тях се познава много по-дълго време и не може ей така да ги заебе, няма начин просто.
![]()
еlsy![]()
Хахахах. Още по-голяма наливка. Ок, доказа твърденията ми и не... не ти искам снимка, пази боже.Първоначално написано от fgirl14
![]()
![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Хахахахаха ей, селоооо ... много псуваш бе, момиче !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
няма как да го промениш ... аз бях 3 години с едно момче и съм живяла в тях,както и той у дома... но да ти кажа по този начин
вие след време няма да има кво да си кажете.
Не ти прочетох темата.. щото знам,че квото и да прочета отгоеора е само един... Или свикваш да живееш така - или се опитай да живееш
както ти пожелаеш. Няма да сте вечно заедно,не искам те отчайвам,но
съм на мястото на онези,който ми го казваха на мен преди 3 години..
Той е по голям 21 годишен.. а ти на 17 -същата история като мен.
Не мисля,че може нещо да се промени..
Веднъж стигне си се до дъното няма на къде повече![]()
Милата... все едно разказа моята история, аз на 17, той на 21... същата работа, живея в неговата вила, докато той учи, излиза с приятелите си петък, събота, неделя, пие мн (не се напива, но все пак...) и звъни много РЯДКО! Но все пак много ме обича...
Стигнах до извода, че нищо не може да се направи, такива мъже си обичат половинките, биха направили всичко за тях, но няма да успеят да се променят, затова:
Пусни се по течението, не му обръщай толкова внимание, кво се държите като женени? ял живот ще си женена, няма смисъл, забавлявай се, ходи по дискотеки, отделяй време за учене, че изпити предстоят, занимавай се с твоите любими хобита... Послушай ме, както казват хората: "Не питай старило, питай патило..."
Успехи, мила!
![]()
![]()
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
и до президента да го напишеш като си не можеш - не можеш, баце! оправдания колкото искаш... и проблема е масовата неграмотност сред българското население, но щом не смяташ,че това е проблем - браво! щом си толкова голяма,че да живееш с мъж при положение,че си на 17, се предполага,че поне можеш да пишеш грамотно.... но уви!Първоначално написано от ilsi_