Значи ходим от 2 години и винаги е било едно и също ..
От около 2 месеца живеем заедно т.е аз оставам у тях, защото уча в града в който той има къща, доскоро бях на квартира, но постепенно той започна да ме кара да оставам все по често у тях и така се стигна до това да се пренеса у тях. И така живеем си заедно и се разбираме отлично .. почти не се караме ( с изключение на това кой да измие чиниите ) всичко си е нормално докато не се приберем събота и неделя в родния граддд .. И така започва всичко като се приберем той ми се обажда максимум 3 пъти на ден и говорим 1-2 мин, което на мен ми е крайно недостатъчно да разбера кво е правил каде е ходил и т.н . И изобщо ако аз не му презваня в повечето случаи почти не се сеща. Секи петък и събота той ходи по някви кръчми напива се с приятелите си и изобщо не го интересува какво правя аз .. Просто забравя всичко като е с тях. Хиляди пъти съм му казвала да ми се обажда по често и да ми казва къде отива ПРЕДИ да е отишал там \ но уви .. БЕЗ РЕЗУЛТАТ \ .. Обикаля ходи в други градова , напива се или в няква кръчма или в някой приятел и много често се заяжда с мен за глупости, излага ме пред приятелите си с тъпия си лаф " ай почини си таа вечер " демек не искам да излизаш с мен .. Каквото и да стане искарва мен виновна и той винаги излиза чист от цялата работа ..
Другия ми проблем е, че си мисля че той е прекалено сигурен че аз няма да го изоставя и че наистина много го обичам .. което си е напълно вярно, но това някак си му позволява да се държи по този начин когато не сме заедно а е с компания .. нз и аз мисля, че и това му указва голямо влияние .. че е прекалено сигурен в мен ..
PS: Ако има някво значение искам да кажа че 2 пъти сме се разделяли единия път заради него , вторият заради мен .. Аз съм на 17 а той на 21 години
И така ако можете дайте ми някакав савет как бих могла да го променя .. или пък може би причината е в мен затова че му давам толкова голям сигурност ии нзз Просто ми помогнете ако е възможнооо