- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вадене на нерв
Здравейте! Днес бях на зъболекър и каза, че ще се наложи да ми извади нерв. Сложи ми и арсен. Понеже много ме е страх и изобщо не нося на физическа болка, исках да Ви попитам дали боли много?
Слагат ти упойка и не боли.
За всичко са помислили вече.
btw по-добре не се интересувай как точно става всичко че ще се откажеш ;d
Споко.Изобщо не е страшно.Кажи на стоматолога да ти сложи упойка и няма за какво да се притесняваш.Успех.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Понякога обаче упойката не действа.![]()
няма такъв шансПървоначално написано от SolusChristus
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Споко, щом са ти сложили арсен, нищо няма да усетиш, защото нервът ще е мъртъв.
На мен са ми вадили нерв така и не болеше, но веднъж нямаше как нито арсен, нито упойка да ми сложа и ето какво последва:
Зъболекарката: Извинявай за това, което ще следва, ама няма как...
Аз: Давай
Аз: Ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааа фаааааааааааааааааааааааа аак
Просто болката беше някаква ненормална - все едно с метален прът ме удариха с нечовешка сила в ченето
Има.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
На баща ми три инжекции са му сложили, нищо не е подействало.![]()
![]()
Има си шанс и то не малък, на мен чак от 4-тата упойка ми подейства малко... и пак болеше много!Първоначално написано от SolusChristus
на мен са ми вадили вече 2 или 3 нерва и мога да кажа че и с упойка и без нея боли,с упойка боли по-малко , но ако те е хванала навреме,мен ме хвана по-късно и болката беше непоносима![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ти набива едни мизерии в дупката.
Яко е :Д
И хич не ме боля/
Рехави сте.
и при мен беше така :/ болката е неописуемаПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Няма нищо страшно..
Зъболекаря си знае работата..Ще ти сложи упойка и всичко ще мине по вода..
Иначе това с: "упойката не винаги действа" - да вярно..Но се случва рядко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
боли си доста , но и аз като тебе не нося на болка .. преди не ми пука6е, ама сега голям страх акто отида на зъболекар и винаги му казвам да ми слага упойка .. И така съм си спокойна 4е и ТВ гледам докато ме 4овъркаD
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
боже.. и беше ли в съзнание накрая?Първоначално написано от SK0RP10N
не са ми вадили нерв, но съм чувала, че е нечовешка болка..
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
На мене са ми вадили 2 или 3 не помня точно.Беше ми много по гадно докато арсена ми седеше в устата,направо не ме свърташе.Като ги вадеше не беше приятно също,но не е болка за умиране,така че спокойно!