.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Първа среща...

Темата може да ви се стори тъпа проста и т.н.

Харесвам едно момиче,едни и същи класове сме,но незнам,като и предложа и,ако тя приеме как да се представя на първата среща.Да я целуна по бузката или по устата... Къде да си сложа ръцете и т.н

Хелпвайте

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Само ламерите ходят на 1-ви срещи.

Влизаш в класната стая и директно я пляскаш по знадника и и казваш " моя си".

След това я хващаш за кръста, завърташ я силно и и захапваш носа.

100%win.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Имаш ли някаква представа дали тя също има някакви чувства към теб? Показвала ли е някакъв интерес?
    Покани я да излезете, говори й там някакви неща, ако е хубаво времето може да се разходите в някой парк, да седнете на някоя пейка и да я прегърнеш леко, момента за целувката ще го усетиш като дойде.

Цитирай Първоначално написано от w0sh

100%win.
    Когато казвам,че сме на еднаква възраст нямам предвид в 1 клас + Съм ужасно срамежлив

Цитирай Първоначално написано от Monstre
    Имаш ли някаква представа дали тя също има някакви чувства към теб? Показвала ли е някакъв интерес?
    Покани я да излезете, говори й там някакви неща, ако е хубаво времето може да се разходите в някой парк, да седнете на някоя пейка и да я прегърнеш леко, момента за целувката ще го усетиш като дойде.
    Еми преди не си пишехме,а изведнъж постоянно и постоянно си пишем.. праща ми целувки и прегръдки за лека нощ,някой път сърца и т.н

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ти си в най-меденото положение.

Тя те харесва.

Каквото и да направиш, ще е добре.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Aвторе никви такива от сорта"влизаш шляпваш я по дупето и такива..." тва е бахти селянията...Пуска ти сърца ,мечета викаш?Ихаа.... Тоест тва нищо незначи..Запитал ли си се защо на живо не те брегърнала или целунала примерно?Тва е скайп бе човек най тъпия начин да зарибиш някой момиче..на живо е друго.А дали не те мисли за приятел ?И аз си чатам п скайп с момичета дето ми пращат сърца и друго но какво от това?Тоест опитай се да я поканиш на среща и ако приеме тогава дейстай.

ОТ ЧАКАНЕ ФАЙДА НЯМА <<<<

Дръж се естествено, ще прецениш на момента дали да я цункаш, но ако го направиш трябва да е само по бузата...все пак ви е първата среща...ии трябва да си сигурен че няма да те отблъсне..късмет

точно така, цункай я по бузката. поне ще те запомни за цял живот ;>

Град
    Разград

100%win.
    what?!?
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Град
    Враца
    Ако и тя е срамежлива - целуни я по бузката. По-сладко е А ръцете - зад тила
    еlsy

Първите няколко срещи са наааааааааай-сладкото нещо.
    Има такава тръпка, такъв адреналин.
    Понякога даже си мисля, че ако можех да давам 'repeat' на първите срещи, както давам на любимите си песни... щях да съм мнооого щастлива. ((: Въпреки че и развитието нататък е интересно, стига да не се стигне до досадната 'рутина'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

100%win.
    Ей тва вече ми хареса!!!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Покани я на разходка. Кафенетата са скучни.
    Използвай чара си и дерзай.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Дай и едно гуш и я цункай по бузката

Супер фен
    Не преигравай и бъди себе си. Дръж се естествено, без да се сковаваш. Има хиляди теми на разговор, които съм сигурен, че можеш да поддържаш. Другото ще си дойде постепенно и от самосебе си. Успех

Град
    софия
    както каза в на4алото "w0sh" влизаш в класната стая хващаш я за дупето и по4ваш да я зарибяваш това ще действа .. а между другото на колко години си? 8)

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ако и тя е срамежлива - целуни я по бузката. По-сладко е А ръцете - зад тила
    Винаги съм смятал за редно, ръцете на момчето да са на кръста

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от sw3etyrrr
    Дръж се естествено, ще прецениш на момента дали да я цункаш, но ако го направиш трябва да е само по бузата...все пак ви е първата среща...ии трябва да си сигурен че няма да те отблъсне..късмет
    Има само три сигурни неща на тоя свят - смъртта, данъците и безкрайната човешка глупост. Дано авторът е разбрал какво имам в предвид.
    Temet Nosce

벨야카

кажи на колко години си и кой клас сте???????????

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от stern
    кажи на колко години си и кой клас сте???????????
    Първо кажи ти и тогава той ще ти каже! Отворковци... много е важно на колко са години хората.
    Авторе, отиваш при нея, прегръщаш я, слагаш ръка на кръста й, притискаш я към себе си, после я целуваш мнооого бавно по бузата, допираш се в нея и после си преместваш бавно устните към устата й. После я целуни страстно и всичко е ок. Ако се дръпне просто й се усмихни и гледай реакция. Ако е направила срамежлива физиономия значи те иска. Ако те гледа стръвнишки значи повече не се пробвай.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

абе как да няма значение на колко е?! едно е да си 4ти-5ти клас, друго 8ми-9ти....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си