- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата се плашат от девствените?
Е ?
Повечето момичета твърдят, че не искат момчетата да се занимават с кypви. Да ама като решат да правят секс искат с някой опитен, а опит се придобива от тези "кyрви". Защо като си девствен не си интересен за момичетата ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Вие го изкарахте егати порочния кръг това.
И ако прочета словосъчетанието "общ знаменател" ще трия коментари.
Искам обосновани мнения.
Предната тема не съм я помирисвал даже. Така че не знам какво се е писало там.
Щото хем сърби, хем боли. Искат хем да не са куpвите, хем да си начешат егото че видиш ли той е нае*ал 10 от ония и сега е мой
Ако може да получат наготово всичко.
Да ама без да посееш семенце - няма да поникне пшеница, нали?
При момчетата е малко по друго, ама си има отделна тема за това. Там ще пиша.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Айде, до 100на години хора няма да има вече...
Някой момичета търсят опитни. Това показва, че те правят секс за идеята.
Други пък също може да предпочитат опитни, но това не им е самоцел, биха се подложили на това невероятно изпитание и мъка, и биха спали със девственик.
Не разбирам, защо тъй обичате да се хващате за изкаването на една шепа хора и да правите такива невероятни спорове и дискусии. Ти вяраш ли си наистина, че хората реално изпитват 'страх' от девстеници?
Ама, айде, плюйте да ви олекне.![]()
Първата която опънах не знаеше че съм девствен. След тва нямаше значение![]()
SpeakSoftlyLove значи е грешно да искаш да си с някой, който знае какво прави?
Щото горе долу така разбирам поста ти.
Dr. Gregory House
Не мисля,че ми е работа да знам с кого е бил преди мен. Било то и " курви "Има си плюсове да си с девствено момче - интересно е да го насочваш в първите му "стъпки". Плюса при другите е, че могат да те предразположат добре.
Реално за мен - нямам претенции.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Щотууу са страшниииии![]()
Една приятелка ми разказваше за един дет не можел да и намери дупката и ходил да светва лампата та да и я открие ....![]()
![]()
Дано не попадна на такав !!!![]()
valdesbg,
Не, не е грешно. Грешно би било едно момиче/момче да позволи на девствеността на приятеля/приятелката си да попречи на по-нататъчно развитие на връзката им.
Да, тук имаш право. Горе долу това казах и азИ в двете теми.
Dr. Gregory House
Според мен момичетата не искат да са с девствени момчета поради същата причина поради която не искат да тръгват и с по малки момчета... т.е. опитапоне според мен е така. А и в много от случаите момичето не разбира че момчето е девствено, то и няма как видимо да се разбере освен ако той не спече нещо
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Аз мисля, че момичетата не искат с девствени момчета, защото се притесняват от представянето си и се чувстват по-сигурни с опитни момчета.
Щото старите друсат здраво младите "кошутки"![]()
Първоначално написано от fenastz
Ами,принципно ако аз също съм девствена бих искала да съм с някой по-опитен като за първи път - да знае какво прави,да ме предразположи както си му е реда и т.н. Не винаги нещата стоят така,разбира се,ако страшно много съм влюбена дали е девствен или не не би ме бъркало,щях да му се доверя.![]()
А след като не съм девствена не бих имала нищо против да отракам някого (така да се каже) .. Даже би ми доставило удоволствие.
Enjoy life.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
"Щотууу са страшниииии
Една приятелка ми разказваше за един дет не можел да и намери дупката и ходил да светва лампата та да и я открие ....
Дано не попадна на такав !!! "
ilsi добре ве и при мен да е тъмно и да не се вижда как ще и умеря дупката?? тя да не е 30 санта широка?Друго е че аз иам истинкт за такива работи ама както и да е
![]()
Аз съм на мнение, че не искам да започвам секса с някой, който не знае какво прави. Простата причина е, че и аз надали ще съм съвсем наясно какво правя в този момент. Хубаво си е първият път да легнеш с някой по - опитен (по - опитен от теб, нямам предвид човек, който не може да си изброи бройките). Още повече, че доста мои познати двойки са си били първи и имам някаква бегла представа каква неочаквано НЕдобра комбинация е било първия път, та ако щеш и след това. Това всичкото се отнася само за сефтето. Оттам нататък като знаеш какво искаш и как да си го получиш си е сладка работа. Както казаха в другата тема има страхотен чар в това ти да водиш.
Това, което жените говорят и искат са две различни неща. Разбира се, че ще каже, че иска някой не курвар, а добър, от добро семейство, умен, интелигентен, който не прави магарии и тн. Ама това, което искат ... това е друга тема.
Temet Nosce
벨야카
подкрепям <umri> Познавам толкова такива случаи в които едно момиче избира "шматката,пиандурника,побо ника" вместо "милия ,внимателен и загрижен" за който все говорят че искат...![]()
Има логика...Първоначално написано от golqmumnik
![]()