[quote="ecstazy"] Пита ме (тя) какво ми е, аз и казвам нищо, защото пак щеше да се почне охх кви са тия глупости.
Питах я защо, извиних й се, тя нещо се усмихна (?!?!?!) и ми избягваше погледа и вика 'ми така няма да ти говоря'. Понеделник,вторник,сряда,ч твъртък,петък. Никакъв отговор.
Дори не я интересува как съм, кво съм.
В даскало ако ще и поема да й напиша и да я чета, то все едно си говоря на стената. Тоест пълен игнор. [quote="ecstazy"]
Така, била съм в подобно положение минали години когато още сме си играли на тези "групички". Колкото и да се правят на близки, всичките "бфф-та"..Няма как голямата групичка да не е разделена на подгрупички. И така става, че стават някакви приятелски триъгълници... Ама тя си е моята бфф, казала ми е да не ти казвам затова не и казвай, че съм ти казала ама еди си какво..и се почва едно злословене по нечий адрес. Така се рушат приятелствата, точно заради тея клюкарения и одумвания на едната..Настройват другата, примамват я с нещо, тя ако е проста ще се поддаде и сега всичките се чудят как да "отлъчат" излишната. Не казвам,че проблема е в теб, но завистта и злобата са голямо нещо..
Според мен това се случва.. тя наистина дава игнор, ама не заради ината си да провери държиш ли на нея, ами щото просто иска да те заебе, защото примерно не допадаш на другите или злобеят, пък тя иска да им ходи по гъза и нали се сещаш не става да е приятелка с теб.
Тоест тя не държи наистина, както ти държиш на нея, не те заслужава и ти само се заблуждаваш. Плюс това то си личи от нейните реплики как изобщо не и пука за теб и напук прави коментарите,как иска да те остави, но го прави по ужасно глупав начин като не ти говори. Щом е било седмица..смятай. Ако толкова те обичаше, досега 5 пъти да и е минало и да те потърси. Така поне правят най-добрите приятелки. И ти казваш осъзнаваш си грешката..? Тоест..Аз разбирам, че е за нещо незначително, или греша?
Аз ако бях, наистина щях да опитам да поговорим. Разбирам че си го направила ама нищо не се е подобрило. Ако го направиш отново, само ще продължиш да се унижаваш пред себе си най-вече.
Знам, че ще ти е трудно, но най-добре ще е за теб и ти да я игнорираш. Не само нея,но и останалата групичка. Смисъл, само недейте се изпокарва защото разбирам че сте в един клас и ще е кофти? Толкова ли няма някое друго момиче..аз бих се сближила с някой друг.. който не е от групичка или разни такива лигни. Поопознай се с някой, няма как всички да са толкова различни от теб, може само да изглеждат такива.
Ако има нещо, с което не си съгласна,кажи да видим ако греша да измисля нещо друго?