тя не е човек, който да върви след гъза на другите. Според мен, ако другите не ме харесват и са искали да ме 'изритат' а тя не, не би им се вързала.. Държах се тъпо, за това не ми говори. И да я игнорирам, и да не я (ги) игнорирам, няма значение. Все едно не се познаваме. Така се случиха нещата. И преди го е правила, с други хора. Само че не знам защо. Вече не знам и аз какво да направя. Няма как да движа с другите. Просто няма. Групичките веече се 'изясниха' пък и просто другитте искат да са си те, не искат и аз да се бутам, а и напълно ги разбирам. Знам че е пълна глупост т'ва с групичките, но просто... .. ужас... Мислех,че като поговорим ще се оправят нещата, но уви. Колкото повече се опитвам, толкова по-зле става.А и другите дето движат с нея не могат да се отлепят от нея. Не мога да поговоря с нея и така.Имам ангина и бележката ми е до сряда. Мисля да не ходя вторник и сряда (в понеделник съм на лекар). Вие какво мислите, да пробвам ли? Сигурно ще е мъчително, но от друга страна във вторник първите 2 часа стоим заедно. Не знам не знам не знам