Ще напиша нещо, което може и да те шокира, но трябва да го разбереш... Тя не е единствения свестен човек на света.
Щом се държи като идиот, няма смисъл да общуваш с нея. Звучи клиширано, но е така: тя не заслужава приятелството ти. По-добре сам, отколкото в скапана компания.
Бъди себе си и си намери други приятели, защото да и целуваш задника в името на някакво "приятелство" не е яко...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
съжалявам,че ъп-вам темата, но не виждам смисъл да пускам нова. Изгубих надежда вече. Дойде Великден, викам й по скайпа 'Христос воскресе, нарисувах ти яйце..." и тя ме блокира. Хъх, тъпо знам. Най-тъпото е че колкото повече се опитвам да поправя нещата, толкова по-зле става. Та въпроса ми е какво бихте направили ако бяхте на мое място? Ако бяхте нещо като аутсайдерът на класа, за когото музиката и книгата е спасението в училище?... Ако просто нямаше как да се вместите в другите групички? Дайте някакъв съвет, моля ви. Другия вариант е да се преместа в друго даскало до година, щото и самото училище съква доста. Учителите не струват ( повечето..) Ммм една друга фр ми проговори, от бившия клас и мислим да ходим в 18-то СОУ. Еми ако тва е единствения изход, ще говоря с наще и това е.Просто търся съвети...
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не си заслужава да се тръскаш, заради нея. Не си пропилявай живота. Явн просто не си е заслужавало. За всеки влак си има пътници. Ще си намериш приятели, явно с това нейно държание тя доказва, че не си заслужава да си и приятелка. Крайно време е да спреш да правиш всичко за нея и да и лазиш в краката.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Трай е ко убиждаш тука хоратаПървоначално написано от elito0o0o0
"приятелка" лии според мене е била поредната "друшка" и съм сиг че не си могла да й се доверявашПрава ли съм ,а?!?!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ИИ питай другите от т. нар. ви групичка дали някой знае за кво се сърди...? Може някой да я е настроил с/у теб
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ина ти се . . ще й мине . . само й трябва време . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
хаха тва хлапе мн така го раздава ... не и обръщаи внимание известно време и сама ще долети
когато доиде време за въпросния разговор
и обясни че когато не ти е на кеф и искаш да споделиш в случая ти не очакваш съвет от типа "какви са тия глупости" ...та затова си решила да го премълчиш ;щ
Не й върви зад гъза моля теНе те заслужава.Игнорирай я и ти, покажи, че можеш без нея.Явно, че само си я мислиал за най-добра приятелка ,а тя не ти е такава
![]()
Хем си се привързала към нея, хем не я смяташ за приятел. Как става тоя номер?![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Когато спреш да показваш каква нужда имаш от нея, тогава тя сама ще дойде. Ако пък не дойде прав й път, тя губи. Като ще си аутсайдер поне се научи да ти е добре само със себе си . Непукизъм му е майката! :P
Иначе защо да не се преместиш в ново даскало, така се запознаваш с нови хора, сменяш обстановката, разнообразяваш се, а и имаш шанс да започнеш на ново!![]()
за съжаление и моя нов клас не е цвете за мирисане, ама кво да си говорим...![]()
а иначе по темата пфф не си струва да се тормозиш заради нея. Дори и да я мислиш за приятелка, явно тя не те оценява като такава, щом се държи така без обяснима причина. Не мога да разбера мотивите на цялата групичка да те игнорират, но ще те посъветвам да се опиташ да пообщуваш и с другите хора от класа ти и може пък да си намериш по- добра компания. Преди това обаче е хубаво да поговориш с тези твои приятелки и особено онази, на която държиш. Все пак да се изясните.