- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Изречения ^^
нбйхнм
Ние бяхме с Йоана,Хикмет,Нихан и Марто![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
йуу
Йордан удари ухото си
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
збжгъигфуе
Здравия бик жигоса гърдата на ъглошлайфа и избегна грозните фиктически и уранготански ексцесии
лий
Лили иска Йордан... WTF![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
йкп
Йоан кърти плочки![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
дс
Дълго спа.![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
дхрт
Дядо хакера реже торта![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
гмфх
Геогри мажи филии с хартия![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
иухътфгж
И умря хъркайки в ъгъла, тихо с френска гарга и жито
[b][color=black]Espa
гжжошигт
Гъската Жулиета живее на остров Шишарка и иска голяма торта.![]()
тгрф
Тракторът Гръмна в Ракиената Фабрика![]()
пшоеаслксо
Плешив шишко обра еврото на албански селянин в лодка към сахарски оазис![]()
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
алалск
Аленото лале аранжира леля сашка късно![]()
As wicked as you are, you're beautiful to me.
You're the darkest burning star, you're my perfect disease..
тджклн
Тази Даниела живее като лайняна наркоманка..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
тгкх
Така говорят кръглите хавлии![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
ртфгфг
Риск печели , риск губи , ;д
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
хирф
Хората издават реформи флегматично![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...