- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Изречения ^^
жяиозунайфу
Жителите на Ямбол избраха за ортопед злия уранготан намерен от аварите и йезуитите фиктивно вроден и умрял
![]()
![]()
имаш талант момче
мнй
маймуните са най много![]()
апфк
Аз пък филии кашлям![]()
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
иошжгфд
истинските октоподи шокират жадните гранитни фигури из дълбините.![]()
гтф
Голф тм фънки
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
девса
Десислава е вряла слива с аспирин!
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
лвннпплнск
Любовта е вечна но с пари любов не се купува![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
ътрфуйк
Ъгълът трябва да рита филия с уиски на йонен колан![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
тьжнм
тц ьок жаба няма, мамка му![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
бхйм
Бухалът хваща Йордан за метлата...![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
дтфк
да та факат калинкитейее
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
жбфггз
Жабата бяга,фенове на Гага гледат зяпнали![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
цжуби
Цочо жерави убива и бърбан иска
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
уибдг
Уил и Бил дънят Георги![]()
опицж
опитвам папая и целя жерави![]()
огж
Обичам голи жени![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3