- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- помогнете... моля
Значи ето го и моят проблем. От скоро родителите ми не ме пускат да излизам изобщо с приятелите ми и аз все по- често им се нервя, рева в стаята си и вече не издържам! Даваите съвети какво да правя. Вече съм говорила с тях на тази тема, но те неискат да ме пускат където и да било
Забелязах ето тази част от написаното от теб : ''Вече съм говорила с тях на тази тема'' .. там е проблема,ако не искаш да стоиш в стаята си до живот и да се самосъжаляваш и да се измъчваш защо не тре пускат никъде,ПОГОВОРИ С ТЯХ,разнищи проблема и всичко ще е добре!![]()
С това всичко се изчерпа!Първоначално написано от bloodymirror
• Обичай,за да те обичат! •
Питай ги защо не те пускат..трябва да има основателна причинаслед това поговори с тях..кажи им,че неможеш вечно да си си вкъщи,докато другите ти фр. са навън и се забавляват..може и да каниш приятелите ти у вас
![]()
Кажи им как се чустваш. Може би ти нямам доверие, това е най често срещания проблем. Така като ревеш и се инатиш, нищо няма да постигнеш. Разговори и това е. Така ще изясните проблема.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
явно ти нямат доверие..заслужи си го..било то дори и за 2 часа през деня,но да излизаш![]()