.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 182

За или против аборта?

Дневник на нероденото дете

5 октомври. Днес започна моят живот. Моите родители още не знаят за това. Аз съм момиченце, ще имам светли коси и сини очи. Всичко вече е определено, даже това, че ще обичам много цветята.

19 октомври. Някой мислят, че аз все още не съм човек. Но аз съм истински човек, така както малката трохичка хляб е все пак хляб. Мама я има и мен ме има.
    25 октомври. Днес моето сърце започна да бие. След година ще се науча да се смея, а после и да говоря. И зная, че моята първа дума ще бъде "мамо".

2 ноември. Всеки ден раста по-малко. Ръчичките и краченцата ми започват да се оформят.

12 ноември. Започнаха да ми се оформят пръстчетата - колко е смешно, толкова са малки. Ще мога с тях да галя косите на мама.

20 ноември. Днес доктора каза на мама, че аз живея тук, точно под нейното сърце.
    Как ли се чувства сега? Сигурно е щастлива.

23 ноември. Мама и тати сигурно вече мислят как да се казвам.

10 декември. Вече ми расте косичка, тя е гладка, светла и блестяща.

13 декември. Вече виждам малко. Когато мама ме роди, света ще бъде пълен със слънчевата светлина и с най-различни цветове.

24 декември. Интересно, дали мама чува тихото биене на моето сърце? То бие толкова леко. Ти ще имаш здрава, малка дъщеричка, мамо!

28 декември. Днес мама ме уби.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    От тва последното направо ме заболя сърцето
    Westside rollin' all day, every day

100 % против аборта ! Кои сме ние че да отнемаме човешките животи

Цитирай Първоначално написано от waleriq
    100 % против аборта ! Кои сме ние че да отнемаме човешките животи
    Така е... Но има случаи в които трябва да се направи просто.. Защото стават много гафове.. А едва ли някой на 16-17-18 примерно би искал дете..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    ЗА ако партньорите не са готови за дете. По добре детето изобщо да не се роди и страданието му да е кратко отколкото да се мъчи цял живот с родители които не могат да го възпитат, не го обичат и ще го държат длъжно за собствените си грешки и несбъднати мечти.

Е няма как на 16-17 години да го родиш и то да води пълноценен живот, както и твоя живот ще се скапа. А за това, което е написал автора... не съм съгласен, няма изградено съзнание, нищо не усеща. Просто си написала една сълзлива историика. Ай недей да караш теенчетата, които по някаква причина са забременели, да почнат да мислят за ембриона и дали да го оставят или не.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Мега фен Аватара на t0d1t0
    За.
    Станислава

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ЗА ако партньорите не са готови за дете. По добре детето изобщо да не се роди и страданието му да е кратко отколкото да се мъчи цял живот с родители които не могат да го възпитат, не го обичат и ще го държат длъжно за собствените си грешки и несбъднати мечти.

Повече от фен
    Доста сладникава и лигава история...
    Когато човек няма друга алтернатива е по-добре да направи аборт, отколкото воден от такива мисли, да роди едно дете и да го зареже. Защото едно родено дете, за разлика от един ембрион, мисли, чувства, страда...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Аз съм ЗА.Понякога просто се налага

Супер фен Аватара на Shia
    За,тази изтория не е достатъчно лигава,за да ме трогне и дори и да го направи пак ще съм ЗА.
    Бебето съмнявам се да мисли през тези дни...

Град
    В пространството
    Аз съм ЗА.Понякога просто се налага
    съгласна

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Против. Налага се аборт, ако не мислите за последствията и не си правите сметката.

Едит:
    http://nerodenite.org/

Град
    Cazzaniga
    Найстина много трогателно ! Обаче това не значи ПРОТИВ ! Утре ще направа дневник на матката Това значи ли че всички ще сме ротив секса !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    За.
    не се изказвай неподготвен,прасе

ПРОТИВ !

Против!!!!! Това все пак е човешко същество .. може би много малко, но и то заслужава да живее.

И в крайна сметка избора е наш,а не на съществото вътре.
    То се съобразява.

естествено, че ЗА....няма смисъл да се ражда бебе ако родителите му не го очакват и не го искат....да не говорим, че понякога в ранен етап на бременноста ако се установи, че плодът е увреден аборта даже е препоръчителен....никой не иска да убива собственото си дете сигурна съм,но детето е за да ти носи радост в живота...не да ти е като камък завързан около шията и да се чудиш какво да го прачиш после

Против, не заради историята просто винаги съм била против. Това е все едно да убиеш живо същество. А относно тийнчетата на 16-17 да мислят малко повече преди да им се налага да мислят за аборти.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Вие сте ебахти тъпите за да задържите детето! Като почнете така да ми говорите,че направо изперквам...
    Станислава

Голям фен Аватара на revolver
    Мама ме уби .

Мисля се за твърд човек ама това ме прониза през сърцето! Моля без повече такива неща защото ........ме натъжават а мразя да съм тъжен!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Вие сте ебахти тъпите за да задържите детето! Като почнете така да ми говорите,че направо изперквам...
    'Ебахти тъпите' ли са момичетата, желаещи да запазят здравето си? Има домове за деца (колкото и тъпо да звучи), като не го иска да го прати там. Защото в един аборт се крият невероятно много заплахи за здравето на жената, започвайки от 'парченце бебе', останало в матката, и приключвайки с импотентност. По- скоро 'ебахти тъпите' са тея, дето не са мислили като са го правили...

Щот в шибаните домове децата ще имат яките условия на живот и реализация?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си