- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета не бавете прегледа
Пиша тази тема защото в момента почти всяко второ момиче страда от това.Имате ли сърбеж,болка,подуване около областа на срамните устни,клитора и вагиналната област отидете веднага на лекар,за да се предприемат мерки.Не е шега работа много приятелки споделят,че имат тези болки и сърбежи,както и аз самата ги имах.
Una Pasion Una Amor
и ко стана ква беше диагнозата
аз нямам такиваа симптоми![]()
нишу ми нямаама отиди на гинеколог за всеки случай
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Който иска да ходи,който иска да не ходи това си е негов проблем.Просто давам съвет и нищо повече в крайна сметка никой не съм задължила!!!!!!А и без тези признаци е добре да се ходи на профилактични нищо срамно и страшно няма,нито сте първите,нито пък ще бъдете последни който гинеколга ще види това им е работата все пак!
Una Pasion Una Amor
ReachlessGirl лично ще я набаня следващия път както и някои други.
Отнася се за всички: НЕ се месете в чуждите теми, ако няма с какво да помогнете.
Вашият раздел е Кофата.
Ние преценяме какво и как да остане.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Само да добавя че момичетата(особено тези които вече водят полов живот) е хубаво да ходят веднъж годишно на профилактичен гинекологичен преглед.![]()
Нямам такива проблеми ;д Според мен това е въпрос на лична хигиена)))
Абсолютно е права, разбира се. В някоя друга тема бях написал, но ще ви кажа и тук: натривките за рак на шийката на матката са безболезнени и ще спасят живота ви, защото заболяването е почти винаги излечимо при ранно диагностициране. Откриването му в късен стадий намалява значително шансовете ви, а от определен стадий нататък - те са почти нулеви.
Ходих,човъркаха ме и нищо ми няма.Взимам си жена,но мога да си помисля и за някой хубав доктор.
Едиственото неприятно нещо беше,че чувствах след прегледа,че съм разширена ....weird
Не се притеснявай! След раждане се разширява къде-къде повече и после пак се връща в нормално положение. Временен дискомфорт е нищо, в сравнение с проблемите, които могат да се получат от ненавременно лечение.
+1Първоначално написано от bebsa_
Някой ще ме светне ли каква е все пак диагнозата от тези прегледи ? За какво всъщност се преглеждате вие момичетата?
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
За полово предавани инфекции, за предракови състояния, проблеми с яйчниците, вагинална чистота и какво ли още не.Първоначално написано от Annihilati0N
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бившата ми приятелка имаше сърбеж там и като отидохме на лекар,той каза,че са гъбички,които са причинени от бяло течение,а тя страдаше от постоянно бяло течение.И така,преписаха й едни таблетки,като ляга да си ги слага между срамните устни и то се разтваря само и така,оправи се...![]()
Бялото течение е следствие от гъбичките, не обратното!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е,аз не ги разбирам тия работи и за това не питам,може и така да е било....![]()
Само да Ви кажа,че не е свързано само с хигиена...едвали някое момиче ще се остави в най-лоша ситуация трябва да е доста голя мърлячка.Имате нет може спокойно да се поровите и да разберете,че всяка една жена страда от това въпрос на време е дали ще е в ранна възраст или в напреднала!!
Una Pasion Una Amor
ее.. лошо е значииии... му фр има сърбеж![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!