- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дилема
момчета ако приятелката ви изневери какво бихте предпочели да ви каже или да разберете от някой друг?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ще предпочета да не ми се вясва никога повече!
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Предпочитам някой друг да ми каже и после да й се разкрещя и да не я видя никога повече![]()
![]()
+++Първоначално написано от niquetamere
Все ми е едно от кой ще науча,щом ми е изневерил вече нищо няма да е същото.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Все тая кое ще е, може би да науча от него - в крайна сметка няма да сме заедно, какво значение има как ще го разбера, работата е че ме е лъгал!
Да ми каже, щото болката ще е по-малко.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Не питай коя болка
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Нз
ама ако я вида с някой друг и не ми е казала на тоя ще му разбия физиономията а нея просто ще я игнорирам
Все тая.
Първоначално написано от w0sh
Всъщност нещо такова.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако не ми го каже в очите, значи е страхливец. Болката от изневерявата е една и съща. Така че, от който и да го науча, просто е аут завинаги.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не съм момче,но ако ми изневерят (и нещата след това са си същите) предпочитам да не разбирам изобщо от никой.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Че да мога да я прасна хубаво във Фейса !Първоначално написано от Rounder
![]()
![]()
Макар и да не са ми изневерявали до сега.
Предпочитам да дойде и той да ми го каже, но това няма значение кофтито е че ще ме е лъгал
От него.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Предпочитам да ми го каже в очите ....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от niquetamere
Естествено, че ще предпочета да го науча от нея/него, а не от някой случаен.![]()
Предпочитам от него. Уважавам честността, че си е признал. Науча ли от друг става страшно...
Ако човекът наистина се разкайва може да останем приятели, след като ми мине.
-
(не съм прочела правилно темата)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не бих му изневерила.
I'm inlove with a criminal...
Ако преди време ме бяха питали това щях да кажа че искам да разбера от нея и да не я виждам повече... но сега освен че бих искал тя да ми го каже искам да знам и причината ... не че ще промени нещо но поне ще знам причина за края на връзката ни
There is no right or wrong, only fun or boring
Вие от скука май се чудите с какви глупости да занимавате хората![]()
изневярата не е най-важното!!! важни са отношения, доверието, уважението към човека!! смелостта да признаеш грешката си в очите му и да си готов да понесеш решението му!!! :@ гррр.... а и нали изневярата е много относителна, дали си мислиш за друг, който даже не виждаш или спиш с някой за който не се и сещаш... бла бла бла... глупаво е иии тва което искам да кажа е казано много добре в един цитат от една книжка "стръв клъв и в тигана" :
"-Защо не го скри от нея?
-Защото тя подозираше. Защото осъзнах,че скривайки истината от нея, аз я лишавам от уважението,което заслужава. А това е много по-лошо от изневярата. Ан ми се довери. затова аз трябваше да й отговоря с доверие.
-Но това не я ли разстрой ужасно?
-Разбира се, но освен това осъзна,че съм рискувал всичко - нея,децата,дома ни. Но знаеше още,че това е последното нещо,което искам."