- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да и се извиня ли?
Вече е късно. Ще има разбитО сърце явно.Първоначално написано от Kandrobs
ACϟDC
Мисля, че разбра кво ти казах...Първоначално написано от FlashMX
Е, тя щом е толкова неолигофренична, божествена, умна и пр., защо не си е хванала някой свестен по нейните критерии за такъв? Всеки път, като се срещна с такива хора, не ми се вЕрва все повече и повече, че могат да съществуват такива инфантили.
Не я търси, не й се обяснявай, абсолютно безразличие, че иначе ще вземе да се възгордее.
Как въобще може да изпитваш желание да и се извиниш!?
Не я ли виждаш ква тъпа кифла е!?
Зарежи я преди да е намерила по-тъп от теб да и ходи по задника..
Привлича те невъзможността да ги имаш изцяло, целите. Това е. Ти си ловец..А че просто цитирам "все попадам на олигифрени" Не знам точно в какво ми се състои олигофренията обаче.И трябва да гониш..
Разбирам те напълно !
Почти всеки човек иска това, което не може да има.
Хубаво е, че искаш да виждаш любов в очите й.. Хубаво е, че я виждаш.. Но дали наистина я има ?
PS. Браво, че харесваш AC/DC !!! УваЖа-а-а-аМ тА !!!!
Качеството си е качество, и да го вариш, и да го готвиш !!!![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Съгласна съм.Тя трябва да ти се извиниПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Първоначално написано от FlashMX
Ами пак те е обидила, видя ли?
Хората тука ДО ЕДИН ти казват да се усетиш. Аз , откакто пиша тук, не съм виждал такова голямо единодушие - и момчета, и момичета, и малки, и големи виждаме, че не ти трябва, а ти си зациклил...
Good luck, Bad luck, Luck...
Просто е свикнал с нея, привикнал е като наркоман към хероин. И е трудно да я остави. Ама един ден като попадне на някоя свястна ще си каже : "Как съм можел да съм толкова зле, че да се кахъря за тази."Първоначално написано от anyfany2
Ами рокер момчето AC/DC си му пасват яко. Ама гаджето му никак не му пасва...
Good luck, Bad luck, Luck...
Благодаря на всички за съветите. Моля модераторите да изтрият темата.
ACϟDC