Не ти и трябва бе, човек. Как може да и позволяваш да се държи така с теб? Очевидно не те харесва, направо я режи.
не,не че не го харесва-не го уважава,което е по-страшно..в случая ,за да ти наговори такива простотии не показва директност....със същия успех един некултурен човек говори на непознат,който го е ядосал-забележи НЕПОЗНАТ...на най-близките си всеки добре възпитан човек, с грам срам би знал как е правилно да се говори- и това не е точният тон...
от друга страна и ти имаш вина в случая-от какъв зор и звъниш и я питащ 100 пъти къде е и какво прави,с кой е-то прекалената загриженост на човека отсреща може да му се види като начин да го контролират,а това е супер неприятно....дори като се ожениш нямаш право така да държиш на жена си сметка,камо ли на приятелката ти....не знам ама аз лично за такова нещо съм готова да сложа край на връзката...
та в случая и 2мата имате вина-ако знаеш,че тя е инат и няма да отстъпи-потърси я пръв,но и кажи и това,че не ти харесва начина по който ти говори...една връзка без компромиси не е връзка
успех
Аз не и звъня по 100 пъти на ден. Дори тя ме търси по често. То имаше в началото пак скандал че никога не съм и звънял,че тя все ме е търсила и т.н И просто я питам ей така как е къде е и като ми отговори "няма да ти кажа" или нещо от сорта как няма да се издразня и притесня..
На мене като ми кажат, че няма да ми кажат и веднага ги оставям да си живеят живота без мен.