Амиии...може мацката да е болна от гъбички..или да е в цикъл...или козметичката и да е в оптпуска...защо винаги търсите сложни отговори?

Логично е, ако едно момиче е ИСТИНСКИ девствено(т.е. не са го докарвали до оргазъм по НИКАКЪВ начин, а не само че има "физичеески прегради") да няма сексуален апетит (да не бъркаме любопитството с апетита - това "Има там едно червено в гащите ми дето ме сърби, искам да разбера за какво служи" не е апетит....).

Другото което е - защо е толкова голям интереса към девствените мацки немога да разбера?Ами...вие дори неможете да ги различавате пък интерес проявявате...а и пък ако можете би трябвало да се чувствате леко все едно изнасилвате някой..или все едно му правите услуга...за мен разликата между девственицата и недевствената, е точно сексуалния апетит който се появява като вторично явление...ами кажете тогава защо ви прави кеф да спите с някой, който незнае за какво става въпрос, ако вие вече имате опит и подход към другите мацки?За всички девствени които четат това в момента- не се обиждайте, мам разликата на първия път не е нищо друго освен резултат от невежество и разбиване на прекалено големите очаквания-нежността не пада от небето, тя НЕ е резултат от вашата девственост, нито от вашата сдържаност спрямо половинката, а е резултат от ОПОЗНАВАТЕТО ви, от това, че вече сте се научили как да си доставяте удоволствие по различни начини, че сте говорили един с друг, че сте прекарвали чвреме заедно и извън леглото вече знаете как да поканите другия понежен начин в леглото и да откарате там половин ден в нежности, нежността не би се различавала, ако го нямаше и дивия секс и...провалите(под което обикновено се визира първия път )

А момичетата нито са импотентни, нито им се чака чак толкова...извинета ама аз смятам, че няма нижда да се МЪЧИМ 6 месеца, какво е това момиче, дето за 6 месеца не му се е приискало да е с някой....аз като представителка на нежния пол искам да питам пък-момчета, кой еи излъга, че на момичетата не им се прави секс, просто си помислете за начина по който го поднасяте Момичетата чакат, защото за разлика от момчетата им се иска да правят секс редовно с 1 и същи човек, защото секса за тях е нещо по-различно от само "напред-назад, напред-назад" но им е ясно, че винаги и през това се минава и за разлика от мъжете на тях им се лепят етикети, когато много често си сменят половинките,,,което впрочем е логично, защото е трудно някой да задоволи жена ако не и обърне достатъчно внимание, т.е. ако не я обича....

Това впрочем е и отговор на въпроса защо момичетата винаги ходят с по-големи от тех - ами защото по-възрастните типова вече са минали по тоя път, и най-накрая са разбрали, че то просто така не става и че ще им се наложи да си намерят някоя с която биха изчакали уважително време, знаейки си че си заслужава (ако мацката не е прекалено садистична(6 МЕСЕЦА!!!!) )...та..тези типове обикновено няма да ги намериш да пускат теми от този сорт(Защо тя не ми пуска?Защо тя ме кара да чакам?Как да сваля момиче? и впрочее, които само за доказателство, за това колко глупави, мързеливи, плашливи и надути на малкоте сополанковци и как чакат някой друг да им свърши работата-натрупайте си сами отип момчета, за да можете да си отговаряте в конкретните ситуации, а междувременно попрочете нещо полезно - теоритични статии, статистики и изследвания, книжки и така нататък - бъдете компетентни с 2 думи и бъдете наясно с това, което искате!), за по-скоро да пишат статии от сорта на http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 (9те урока - наистина велика тема, супер добре представена!) , които не са "теория" или "суха материя" а са си просто нужната база за качествен секс....

И все пак...за мен най-логичния отговор на подобен въпрос (Защо момичето ме кара да чакам)е чисто физическа спънка - било то химена ви или некачествената ви интимна прическа!(когато става за период, по-дълъг от нормалното)А иначе има една поговорка 'Мацка, която скача на 1 ва среща в леглото обикновено не планира да има втора такава "