.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: на гости

на гости

когато идват гости унас маъка ми не ги кара да се събуват и тва страшно мн ме дразни,щот така се разнасят мн зарази и т.н
    У вас събуват ли се като идват гости

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    1. Егати темата
    2. Да, събуват се. Затова имаме и пантофи ( чехли ми звучи много селско ) за гости

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Естествено, че се събуват, и затова се дават пантофи, както каза Разумен. Иначе по темата, ти пък не си мълчи. Кажи на вашите да дават пантофи, и че така не е удобно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Шумен
    Да, разбира се събуват се.
    Пък то и егати гостите, мен би ми било много неудобно да вляза в нечии дом с кални обувки.

Като майка ти не ги кара, намекни им като им сложиш чехлички пред тях например. Това е и твой дом все пак.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    В много държави не се събуват а си влизат с обувките хората, не знам какво ви се вижда странно. У нас не съм карала никой да се събува, дори му казвам да влиза така

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    В много държави не се събуват а си влизат с обувките хората, не знам какво ви се вижда странно. У нас не съм карала никой да се събува, дори му казвам да влиза така
    И ние сме така, направо им казваме да влизат така

Супер фен Аватара на someonerandom
    В хола обикновено си ги каним така,обаче в моята стая като идват приятели ги карам да се събуват,защото килимът много лесно се цапа (в хола сме с теракот)

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Misty91
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    И ние сме така, направо им казваме да влизат така

На мен не ми е странно а отвратително .. Аз по тоя под лежа мамка му, няма някой, който ходи с тея обувки в обществените тоалетни да се разхожда по него..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Вкъщи имаме няколко чифта пантофи за гости, но не караме никого да се събува-всеки влиза както му е по-удобно.
    А и зависи от случая. Ако човек е облечен официално, то често и обувките са част от тоалета му и е неуместно да го караш да се събува. За събуването на стълбищната площадка въобще ще премълча-толкова е селско...
    Positive rate, gear up!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Rotate95
    Вкъщи имаме няколко чифта пантофи за гости, но не караме никого да се събува-всеки влиза както му е по-удобно.
    А и зависи от случая. Ако човек е облечен официално, то често и обувките са част от тоалета му и е неуместно да го караш да се събува. За събуването на стълбищната площадка въобще ще премълча-толкова е селско...
    +1

сега ако е кално вън, ще го поканя човек у нас, да се избърже на килимчето за обувки, което е вътре в нас и ще му дам пантофи, но иначе
    а и у нас навсякъде е или теракот или балатум и чистя всеки ден с прахосмукачката, няма как да се замърсява (тоя навик го имам отдавна, откакто съм малка, имахме много животни и затова се мърсеше бързо)

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    където и с теракот,балатум или има едно като мозайка не е нужно да се събуват,но в нас като дойдат са с обувките само до коридора и не повече...в Гърция почти навсякъде е с тая "мозайка" и в колкото къщи съм ходила на гости,не съм се събувала..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    наще да си канят гостите както си искат.Ако е чисто в моята стая не ме интересува, карам ги да се събуват.Давам им чехли и са готови. Не съм чистила за да дойде някой и да ми донесе подаръци по пода -било то кучешки л.йна, дъвки, кал и т.н.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Събуват се.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Не зная защо си мислите, че като давате пантафи, чехли или ако щете и терлици така не се разнасят зарази.. Въобще не занете дали като един ви обеу "пантофите" няма гъбички и като ги обуе втория няма да лепне нещо. Пък не може да имате двайсет чифта у вас нали?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rotate95
    За събуването на стълбищната площадка въобще ще премълча-толкова е селско...
    Какво му е селското ? То си зависи от това какво представлява жилището ти ... (къща,блок,голяма/малка сграда)

Вкъщи всички се събуват и им се предлагат чехли (аз пък си използвам тази дума, 'пантофи' ми звучи помпозно). Вече е техен избор дали ще ги сложат, навсякъде сме с килими, така че кой, както му е удобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си