- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- олио за кожички
препоръчайте ми какво да си взема. в повечето магазини като попитам ме поглеждат много странно , защото явно не знаят какво е . Говоря за това , което маникюристката слага след като ви лакира, мазнина за кожички , олио за кожички ...![]()
видях единствено в един сайт , че има на essence
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Това не се ли слага , да да засъхне по-бързо лака ?
To infinity and beyond.
ами то онова е друго![]()
На перфект има някви дето се слагат,за да ти омекотят кожичките и да си ги избуташ по-лесно,а иначе до колкото съм чувала има такова олио,което все едно ти заабвя 'растежа' на самите кожички,но те вече не ги знам кви саТи може би именно за тях говориш?
Иначе на другото му се вика изсушител![]()
Ейвън. Там имат нещо като серия с такива продукти за ноктите и кожичките. Сякви глезотии. Имаше едно с черупки от бадем. Просто виж каталога.
airplanes..
оф знам на кое кво му се вика...
на avon го знам ама не ми допада като идея
не за избутване ми трябва а просто олио за кожички се нарича![]()
Аз ползвах на MAVALA. Води се като масло за кожички. Омекотяваше ги и се забаваяше появата им за известно време.![]()
къде мога да го намеря и на каква цена е![]()
на икаров има едно масло,което е за кожички и доста помага и на ноктите![]()
абе вие не четете ли .. не разбирате лии нз и аз..Първоначално написано от Molzinka
исках такова каквото съм дала на линк
ама ако някой знае някакваа друга марка, където по-лесно може да се намери, защото лично такова аз не съм виждала
ако искаш точно това на essence можеш да го намериш в DM или някви по-малки магазинчета,които все пак зареждат малко по-скъпа козметика от сортна мейбълин и т.н.
В момента не мога да си спомня имаше ли ги в пикадили,ма ако мина тия дни ще погледна