.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

какво правите в тази ситуация

Харесал/а си някое момче/момиче и искате да започнете връзка, а в същото време си нямаш и напредстава какво изпитва този човек към теб и как те възприема (дали само като приятел или и като нещо повече)
    Какво правиш ти (правиш първата крачка или гледаш да направиш така че той/тя да те хареса и да поеме щафетата)
    Как реагираш особено ако не познаваш за момента човека (да кажем че любовта е от пръв поглед)
    Аз специално правя първата крача като в началото ако не познавам човека гледам да се опознаем (излизаме заедно, skype, кафенца) след което или намеквам или си го казвам пък кво стане, но естествено не при всеки е така има хора които са по срамежливи и нямат смелост да си признаят и в повечето случаи ако не поеме другия първата крачка може и нищо да не стане, затова смятам че човек трябва да бъде по-смел (естествено това е мое мнение и вие може да не се съгласите с него)

Вие как бихте предпочели вие ли да направите първата крачка или другия?

Тази Тема е Хубава...

Аз Лично бих предпоръчал, да направиш, че тя да изгаря от желание да те има....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако харесвам момичето/вл=бен съм в нея - значи по един или друг начин ще задвижа нещата. Няма да чакам, и няма да моля.

Ще покажа какво искам и как го искам - ако другата страна приеме - окей. Ако има други условия - ще ги обсъдим. Ако ли не - живи и здрави

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Първо бих искал да бъда от близкото му обкръжение,за да го опозная по добре,и чак тогава да започвам каквото и да било

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    По принцип момичетата не правят често първата крачка, но ако момчето много много ми е харесало, тогава действам
    Иначе гледам да му се харесам .. но не се правя на каквото не съм, държа се естествено просто.Ако не ме харесва каквато съм, чао тогава.

Ами зависи до колко съм го харесала .. ако видя, че наистна си заслужава няма веднага да му го казвам директно, а ще му пускам намеци известно време .. и според реакцията му ще преценя дали да действам по - натам ..

п.с. "любов от пръв поглед" .. слабооо

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не бих действала веднага "пък каквото стане - стане". Първо бих опитала да му се харесам, тоест да изчакам известно време. След като знам, че е склонен поне 50/50 да бъде с мен, окей, мога да разкрия това, че го харесвам. Иначе няма смисъл само да кажа "харесвам те" и той да отговори отрицателно, и до там.

Лесните свалки са скучни.Писват бързо и не се запомнят.По-интересно е когато има тръпка и неведение.Пращай смесени сигнали в единия момент я искаш-в следващия не.Тя ще започне да тича след теб и да се опитва да ти се хареса(зависи на каква си попаднал ) Успех!

btw Прецени момичето-дали не е от тези,които предпочитат да тичаш ти след тях.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    В момента съм в такава ситуация...
    и не знам как да постъпя, но мисля, че ще е най-добре да поизчакам малко

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Не бих действала веднага "пък каквото стане - стане". Първо бих опитала да му се харесам, тоест да изчакам известно време. След като знам, че е склонен поне 50/50 да бъде с мен, окей, мога да разкрия това, че го харесвам. Иначе няма смисъл само да кажа "харесвам те" и той да отговори отрицателно, и до там.
    +++++++1 между другото фен съм ти :P
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ами да случвало ми се и сега дори-само да кажа никога момичетата да не правят 1вата крачка-поне аз си изпатих,ех
    толкова го харесвах и си въобразих ,че и при него е така-но уви,нещо не се разбрахме и е тооолкова ужасно когато не те приеме-а ти го искаш с цялото си съзнание
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    ами да случвало ми се и сега дори-само да кажа никога момичетата да не правят 1вата крачка-поне аз си изпатих,ех
    толкова го харесвах и си въобразих ,че и при него е така-но уви,нещо не се разбрахме и е тооолкова ужасно когато не те приеме-а ти го искаш с цялото си съзнание
    хах,при мен е обратното,момичето(по-голяма е) първо ме покани на танц,после дълго си пишехме,намеци прегръдки,накрая стигнахме до целувки,но и двамата знаем че неможем да бъдем заедно,и за това не искаме да продължаваме..,,

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    хах,при мен е обратното,момичето(по-голяма е) първо ме покани на танц,после дълго си пишехме,намеци прегръдки,накрая стигнахме до целувки,но и двамата знаем че неможем да бъдем заедно,и за това не искаме да продължаваме..,,
    ем да жалко е,ноо няма какво да се направи
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз съм според настроенията. В един момент въобще няма да ми пука дали правя първата крачка, а в следващ ще го обмислям с дни.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

той прав тря да направи първата крачка се пак той е момчето

__________________________________________________ ___

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    по един или друг начин ще задвижа нещата. Няма да чакам, и няма да моля.

Ще покажа какво искам и как го искам - ако другата страна приеме - окей. Ако има други условия - ще ги обсъдим. Ако ли не - живи и здрави

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Така започна настоящата ми връзка. От един град сме, по физиономия го знаех много отдавна, дори е първи братовчед на един съученик. Започнахме да си пишем в Импулса, разменихме си скайпове (той ми поиска моя), и така всеки ден чат ... И точно на НГ излязохме (с различни компании обаче), но накрая се видяхме само двамата. Постояхме около час заедно и .. аз направих първата крачка, след това влязох той си замина, защото му се налагаше, а аз отидох при моята компания и ... се напих. Общо взето е това. Вярно, предпочитам момчето да прави първата крачка, но в този случай аз я направих. И не съжалявам.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    В момента съм в такава ситуация...
    и не знам как да постъпя, но мисля, че ще е най-добре да поизчакам малко
    Ами и при мене е същото . Намирам се точно в такава ситуация и нз точно кво ще правя , но в процес на действие ще измисля нещо . Не смятам да му кажа директно , но и няма да се откажа просто така . Намислила съм нещо и ще видя
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си