- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво правите в тази ситуация
Харесал/а си някое момче/момиче и искате да започнете връзка, а в същото време си нямаш и напредстава какво изпитва този човек към теб и как те възприема (дали само като приятел или и като нещо повече)
Какво правиш ти (правиш първата крачка или гледаш да направиш така че той/тя да те хареса и да поеме щафетата)
Как реагираш особено ако не познаваш за момента човека (да кажем че любовта е от пръв поглед)![]()
Аз специално правя първата крача като в началото ако не познавам човека гледам да се опознаем (излизаме заедно, skype, кафенца) след което или намеквам или си го казвам пък кво стане, но естествено не при всеки е така има хора които са по срамежливи и нямат смелост да си признаят и в повечето случаи ако не поеме другия първата крачка може и нищо да не стане, затова смятам че човек трябва да бъде по-смел (естествено това е мое мнение и вие може да не се съгласите с него)
Вие как бихте предпочели вие ли да направите първата крачка или другия?
![]()
Тази Тема е Хубава...
Аз Лично бих предпоръчал, да направиш, че тя да изгаря от желание да те има....
Ако харесвам момичето/вл=бен съм в нея - значи по един или друг начин ще задвижа нещата. Няма да чакам, и няма да моля.
Ще покажа какво искам и как го искам - ако другата страна приеме - окей. Ако има други условия - ще ги обсъдим. Ако ли не - живи и здрави![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първо бих искал да бъда от близкото му обкръжение,за да го опозная по добре,и чак тогава да започвам каквото и да било![]()
По принцип момичетата не правят често първата крачка, но ако момчето много много ми е харесало, тогава действам![]()
Иначе гледам да му се харесам .. но не се правя на каквото не съм, държа се естествено просто.Ако не ме харесва каквато съм, чао тогава.
Ами зависи до колко съм го харесала .. ако видя, че наистна си заслужава няма веднага да му го казвам директно, а ще му пускам намеци известно време ..![]()
и според реакцията му ще преценя дали да действам по - натам ..
![]()
п.с. "любов от пръв поглед" .. слабооо![]()
Не бих действала веднага "пък каквото стане - стане". Първо бих опитала да му се харесам, тоест да изчакам известно време. След като знам, че е склонен поне 50/50 да бъде с мен, окей, мога да разкрия това, че го харесвам. Иначе няма смисъл само да кажа "харесвам те" и той да отговори отрицателно, и до там.
Лесните свалки са скучни.Писват бързо и не се запомнят.По-интересно е когато има тръпка и неведение.Пращай смесени сигнали в единия момент я искаш-в следващия не.Тя ще започне да тича след теб и да се опитва да ти се хареса(зависи на каква си попаднал) Успех!
btw Прецени момичето-дали не е от тези,които предпочитат да тичаш ти след тях.
В момента съм в такава ситуация...
и не знам как да постъпя, но мисля, че ще е най-добре да поизчакам малко
+++++++1 между другото фен съм ти :PПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
ами да случвало ми се и сега дори-само да кажа никога момичетата да не правят 1вата крачка-поне аз си изпатих,ех![]()
толкова го харесвах и си въобразих ,че и при него е така-но уви,нещо не се разбрахме и е тооолкова ужасно когато не те приеме-а ти го искаш с цялото си съзнание![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хах,при мен е обратното,момичето(по-голяма е) първо ме покани на танц,после дълго си пишехме,намеци прегръдки,накрая стигнахме до целувки,но и двамата знаем че неможем да бъдем заедно,и за това не искаме да продължаваме..,,Първоначално написано от britzy
ем да жалко е,ноо няма какво да се направиПървоначално написано от Rounder
![]()
Аз съм според настроенията.В един момент въобще няма да ми пука дали правя първата крачка, а в следващ ще го обмислям с дни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
той прав тря да направи първата крачка се пак той е момчето
__________________________________________________ ___
![]()
Така започна настоящата ми връзка. От един град сме, по физиономия го знаех много отдавна, дори е първи братовчед на един съученик. Започнахме да си пишем в Импулса, разменихме си скайпове (той ми поиска моя), и така всеки ден чат ... И точно на НГ излязохме (с различни компании обаче), но накрая се видяхме само двамата.Постояхме около час заедно и .. аз направих първата крачка, след това влязох той си замина, защото му се налагаше, а аз отидох при моята компания и ... се напих.
![]()
![]()
![]()
![]()
Общо взето е това. Вярно, предпочитам момчето да прави първата крачка, но в този случай аз я направих. И не съжалявам.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Ами и при мене е същото . Намирам се точно в такава ситуация и нз точно кво ще правя , но в процес на действие ще измисля нещо .Първоначално написано от schhhhhhh
Не смятам да му кажа директно , но и няма да се откажа просто така .
Намислила съм нещо и ще видя
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *