- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Часът на Земята
Е, ще изгасите ли осветлението си за един час ? (от 20:30 до 21:30) Аз лично да.![]()
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
Ами това не е глупава идея, но могат да се направят много неща, които ще са далеч по-ефективни /според мен/
едит: а аз вечер никога не си светвам лампите, не защото съм зелен, а просто ми светят в екрана. така че аз всяка вечер явно участвам в тази 'зелена' акция
не няма да го изключа
аз бих, но нашите аПсурт да се навият.
Аз и без това си карам на без лампи вечерите, с малки изключения, ама сега ще гасна де що намеря (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз загасям всички лампи и вс друго, само компа остава![]()
Той ми е като другарче![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Загасени лампи + монитор на PC = вреди на очите.
много е гадно !Първоначално написано от w0sh
To infinity and beyond.
Първоначално написано от Madeyed
![]()
даже и от тея новитеПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
fuck
загасих ги в 8 и още съм на загасени, както и миналата година направихможе да е нещо просто и може и да има много по-ефективни начини, но се замислете! въпреки че е толкова елементарно пак имаше ужасно много хора на светнато... ако тръгнем веднага от нещо много по-голямо как можем да очакваме че ще всички ще го спазят? цял свят призова за един единствен час да изгасим ланпите, нещо което не би попречило на дейностите ни по тва време... повечето гледаме тв или сме пред компа или навън ... въпреки тва специално в моя град бяхме мн малко тези които бяха на тъмно...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Чак бушоните бяха изгасени по това време, просто, защото не си бях вкъщи.
Миналата година пак изгасих за 1 час
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Часът на земята не включва ли да изгасите и компютрите си, лицемери такива?
Сега за цяла година напред някои ще са с чиста съвест, защото 1 час са стояли на тъмно, и никой не ги е видял как си мятат боклука през балкона.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ей, поре, аз седях в кенефа и върших важни дейности, както и си джитках на телефона, алоу![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
В нас всичко, което ни трябваше си работеше.
Честно казано, аз бях навита, но забравих. Пък и миналата година, нашите такова конско ми дръпнаха за това, че съм им изгасила телевизора![]()
И спря да се върти за миг земята..
И във крайна сметка мача завърши равенПървоначално написано от Raybeez
. накрая Г. Петков как само падна от чорбарите
И после как вдигна крак...
![]()
![]()
![]()
Имах чуството че вика : "Ела ми, ела, само да си посмял пак да ме спъне!ш
"
![]()
Върнете GSM-ите на децата бе бедняци![]()
Иначе по темата: не съм гасил лампите, щото не мисля, че ще има реален ефект.
то ефект има, ама ако се направи от всички...
иначе не е работа![]()
Голям ефект, 1 час в годината(която е 8760 часа), няма да харчим като разпрани, а ще сме само с компютър включен..големи герои, спасихте земятаПървоначално написано от antiWHAT
![]()
Аман от такива лицемерни акции и кампании..