Имам проблеми с едно момиче, което познавам от малка, но се оказа, че е моята най-голяма съперничка. Още от малка ме е карала да и се моля и ми е крадяла стила, всяко едно момче тръгваше след тази кранта. Наскоро влезе в моя клас и развали всичко... Всички по едно време се настроиха срещу мен и само 2 момичета ме защитиха и сега всички са на моя страна. Проблема е там, че тя се доближава до момчето, в което в момента съм влюбена, но не защото го харесва ами, защото не иска да е мой Преди се изпуснах и я нарекох курва и започнах да я нареждам доста добре и както винаго ме е изпортила на майка си. От там и моята майка разбра и ми чете конско Сега и казах, че повече няма да я обиждам ама не става тази работа. Утре в даскало ще се разправям с нея а може и да я набия заедно с тези 2 момичета, които им е писнало от нея. Тя няма никакви приятели освен една дебела дето я използва за по-добри оценки. Така де аз просто не се сдържам и ми идва да я цапна. Как да се сдърържа от изкушителния бой ??? Не искам проблеми, но не искам тази малка пикла да се доближава до моето момче !!!