- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от сериозен съвет! :(
Отиваш в тях,изкарваш я навън и просто я питаш,още искаш ли да сме заедно или не,просто да знаеш,дали си губиш времето с нея,защо всички сте толкова стеснителни,просто отиди й и кажи това което каза на нас,колко те боли и т.н. и т.н.![]()
абс съм съгласна със всичко казано от 3aMe4TaHПървоначално написано от 3aMe4TaH
![]()
според мен може би не иска да те игнорира и т.н. а просто иска да провери дали ще се опиташ да си я върнеш и да се извиниш .. да провери дали ти пука за нея .Успех![]()
Серенадата и според мен е супер идея.Първоначално написано от SoStarstruck
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Някакво сребърно синджирче.... абе квот ти доде й купи! Тя ако още иска да е с теб ше ти прости дори и тиган да й купиш!![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ти си знаеш къде ви е проблемът и за какво са караниците, но обикновено зад глупавите караници винаги стои по-сериозна причина, а за да я видят двама човека, трябва не просто да говорят и да се изслушват, но и да разбират това което им казва другият и да го приемат, така че разговорът със сигурност е добра отправна точка за решаване на проблеми, стига да говорите на един език... а относно с какво да отидеш в тях, хъмм.... ако обича шоколад хубава, кутия с бонбони .... шоколада оправя доста работи все пак![]()
Ти казваш,че сте скарани по "всеобща" вина ,след това ,че не веднъж е плакала за теб,после ,че искаш да си я върнеш и най-накрая ,че те боли... Според мен трябва да се изясниш първо сам на себе си ,а след това да поговориш с нея...Помисли си дали не е привързаност това към нея и просто когато н си я чувал три дни се чувстваш странно.Като е плакала не чеднъж за теб не мислиш ли ,че всеки човек си има една мъничка вашка която рано ии късно прелива и човек не може повече да си затваря очите за "глупости"...Лошо впечатление прав това,че питаш какво,а не как да й подариш... Въпроса е дали я обичаш.Ако е така просто си спомни за разговорите ви и все някъде щ откриеш нещата които биха я зарадвали след това хуквай към тях и просот поговорете и най-важното когато тя започне да говори просто я изслушай ии чак тогава ако имаш несъгласия казвай нещо ...![]()
Надявам се да се оправят нещата ;]
от подаръци няма нужда .
покажи и че твойто сърце е още нейно и скоро няма да бъде ничие друго. ( :
майката му е в думите !
tAke a dIrty pIcture![]()
Червена роза![]()
Няма по-силен и трогващ подарак от разкаянието.
Абсолютно съгласна съм с тебПървоначално написано от valdesbg
![]()
От Автора
Отидох там в 8:22(Нали сме на 29 км) с една розичка и стоях пред входа й буквално 7 Часа й нещо, през това време исках от хората вода да не овехне розичката, карах се със съседите й, мислеха че съм разбивач на мазета и проучвам xD, щяха да викат полиция...както и да е разбрахме си със тях.
Тя се прибира, говорейки по телефона видя ме и каза:
-Трябва да затварям
-%%%%% (Телефон)
-...И аз (Можеби отговор на Обичам те?!)
След това не ми прие розата... куп неща и казах, като това колко много държа на нея, как ме боли да не е близо до мен, как ми липсват миговете ни заедно
и че всичко може да си дойде на мястото...
Тя каза: Не, съжалявам вината не е в теб
Пак: Вината е само моя, чувствата ми утихнаха
И не ми прие с цветето, прие го чак като и казах, че няма да си тръгна докъто не го вземе (Взе го на мига)![]()
Казах и, че няма да се видим никога вече, гушнахме се за сбогом ...
Защо ми се струва, че ще мине време и пак ще ми ревне...![]()
Остави я .. Тя ако те обича и те цени сама ще дойде при тебПървоначално написано от radybt
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Първоначално написано от pussucetka
++++
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Прави сте... благодаря ви много!Първоначално написано от Take_That
![]()
![]()
Първоначално написано от Take_That
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен без нищо е най-добре-едно искрено извинение и обяснение може да постигне много повече, отколкото подаръци. Все пак или цвете-обаче 1 и много специално и естетически оформено, не букет от 200 еднообразни цветя, или картичка. Всъщност може да й направиш нещо сам-според мен е много по-добре. Ти си знаеш все пак, предполага се, че ти я познаваш по-добре от нас, всъщност ние изобщо не я познаваме.
Вече ако ти прости, я изведи някъде и тогава й купи нещо-според мен ще значи повече, защото ще носи хубави спомени. Успех.![]()
Съжалявам за горния пост, не видях, че е имало развитие на нещата. Ако искаш, помоли модераторът да гжи изтрие, щото не е много от полза вече.
От автора: Темата вече не е необходима, моля да бъде закрита... не искам даже да се сещам за нея![]()
Именно за да не си помисли, че искаш да я "купиш" и подари красиво цвете.. Или много цветя. Красиво е и трогателно. Измисляш какво точно да кажеш, но трябва да си искрен (наистина искрен) и нещата ще се оправят.![]()
Да се отбележи че го казах доста ПРЕДИ да се е случилоПървоначално написано от valdesbg
Авторе - вземи си поука. Ако и това не направиш.. значи всичко е било безсмислено.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тя не те заслужава просто а и е толкова тъпа че няма на къде повече .. Спри да мислиш за нея, ии с времето ще я забравиш. И много те обичам нали знаеш? :P
Бургас
![]()
Знам знам, благодаряПървоначално написано от TheSunshine01
![]()
Izbrati i edna karta po po6tata.... i posle se sre6nete i kupi cvetq