.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Отиваш в тях,изкарваш я навън и просто я питаш,още искаш ли да сме заедно или не,просто да знаеш,дали си губиш времето с нея,защо всички сте толкова стеснителни,просто отиди й и кажи това което каза на нас,колко те боли и т.н. и т.н.

Цитирай Първоначално написано от 3aMe4TaH
    ЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ 1 ТЕМА И ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ТРИМАТА !!!!! НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНИ.
    НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ СЛУШАТ ВАЩЕ ПРОСТОТИИ ... НАЙ МАЛКО НА МОМЧЕТО ,КОЕТО Е ПУСНАЛО ТЕМАТА !!!

по темата ...
    не се отказвай !
    опитай да оправиш нещата с думи ,а не с подаръци ...
    Ако можеш направи нещо ръчно за нея ... не от магазина. Не да и вземеш примерно нещо скъпо. ако пък толкова искаш да и купиш нещо и вземи нещо оригинално и да е от сърце.
    Покажи и че страдаш.
    Ако не се получи и това ... просто се откажи.
    Това е моето мнение

Успех и напълно те разбирам. Опитай се да си я върнеш иначе после ще те е яд (когато вече е късно) ,че си стоял със скръстени ръце.
    абс съм съгласна със всичко казано от 3aMe4TaH
    според мен може би не иска да те игнорира и т.н. а просто иска да провери дали ще се опиташ да си я върнеш и да се извиниш .. да провери дали ти пука за нея .Успех

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Цветя ?
    Еднообразно.

Аз предлагам серенада.
    Серенадата и според мен е супер идея.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Някакво сребърно синджирче.... абе квот ти доде й купи! Тя ако още иска да е с теб ше ти прости дори и тиган да й купиш!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

ти си знаеш къде ви е проблемът и за какво са караниците, но обикновено зад глупавите караници винаги стои по-сериозна причина, а за да я видят двама човека, трябва не просто да говорят и да се изслушват, но и да разбират това което им казва другият и да го приемат, така че разговорът със сигурност е добра отправна точка за решаване на проблеми, стига да говорите на един език... а относно с какво да отидеш в тях, хъмм.... ако обича шоколад хубава, кутия с бонбони .... шоколада оправя доста работи все пак

Ти казваш,че сте скарани по "всеобща" вина ,след това ,че не веднъж е плакала за теб,после ,че искаш да си я върнеш и най-накрая ,че те боли... Според мен трябва да се изясниш първо сам на себе си ,а след това да поговориш с нея...Помисли си дали не е привързаност това към нея и просто когато н си я чувал три дни се чувстваш странно.Като е плакала не чеднъж за теб не мислиш ли ,че всеки човек си има една мъничка вашка която рано ии късно прелива и човек не може повече да си затваря очите за "глупости"...Лошо впечатление прав това,че питаш какво,а не как да й подариш... Въпроса е дали я обичаш.Ако е така просто си спомни за разговорите ви и все някъде щ откриеш нещата които биха я зарадвали след това хуквай към тях и просот поговорете и най-важното когато тя започне да говори просто я изслушай ии чак тогава ако имаш несъгласия казвай нещо ...

Надявам се да се оправят нещата ;]

от подаръци няма нужда .
    покажи и че твойто сърце е още нейно и скоро няма да бъде ничие друго. ( :
    майката му е в думите !
    tAke a dIrty pIcture

Няма по-силен и трогващ подарак от разкаянието.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Неизвестната авторка с "оригиналната" мисъл - доколкото забелязвам има конкретна тема с конкретен проблем от конкретен човек.

По каква логика заключи че приказвам общо и неконкретно?

Да ти отговоря - автора е един от хилядите мамини синчета/путьовци/страхливци които се крият зад мускули. Жалко е че иска да я купи с подарък, жалко е че смята че едно цвете ще оправи нещата, жалко е че не вижда истинската причина за случката, жалко е че че се самозаблуждава и смята че ние ще продъжим заблудата. Жалко е че мускулте които има са само маска зад която се крие страхливец.

Просто е жалък.
    Абсолютно съгласна съм с теб

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    От Автора

Отидох там в 8:22(Нали сме на 29 км) с една розичка и стоях пред входа й буквално 7 Часа й нещо, през това време исках от хората вода да не овехне розичката, карах се със съседите й, мислеха че съм разбивач на мазета и проучвам xD, щяха да викат полиция...както и да е разбрахме си със тях.
    Тя се прибира, говорейки по телефона видя ме и каза:
    -Трябва да затварям
    -%%%%% (Телефон)
    -...И аз (Можеби отговор на Обичам те?!)

След това не ми прие розата... куп неща и казах, като това колко много държа на нея, как ме боли да не е близо до мен , как ми липсват миговете ни заедно и че всичко може да си дойде на мястото...
    Тя каза: Не, съжалявам вината не е в теб
    Пак: Вината е само моя, чувствата ми утихнаха
    И не ми прие с цветето, прие го чак като и казах, че няма да си тръгна докъто не го вземе (Взе го на мига)

Казах и, че няма да се видим никога вече, гушнахме се за сбогом ...
    Защо ми се струва, че ще мине време и пак ще ми ревне...

Цитирай Първоначално написано от radybt
    От Автора

Отидох там в 8:22(Нали сме на 29 км) с една розичка и стоях пред входа й буквално 7 Часа й нещо, през това време исках от хората вода да не овехне розичката, карах се със съседите й, мислеха че съм разбивач н мазета и проучвам, щяха да викат полиция...както и да е разбрахме си със тях.
    -Трябва да затварям
    -%%%%% (Телефон)

След това не ми прие розата... куп неща и казах, като това колко много държа на нея, как ме боли да не е близо до мен , как ми липснат миговете ни заедно и че всичко може да си дойде на мястото...
    И не ми прие с цветето, прие го чак като и казах, че няма да си тръгна докъто не го вземе (Взе го на мига)

Остави я .. Тя ако те обича и те цени сама ще дойде при теб
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    От Автора

Отидох там в 8:22(Нали сме на 29 км) с една розичка и стоях пред входа й буквално 7 Часа й нещо, през това време исках от хората вода да не овехне розичката, карах се със съседите й, мислеха че съм разбивач н мазета и проучвам, щяха да викат полиция...както и да е разбрахме си със тях.
    -Трябва да затварям
    -%%%%% (Телефон)

След това не ми прие розата... куп неща и казах, като това колко много държа на нея, как ме боли да не е близо до мен , как ми липснат миговете ни заедно и че всичко може да си дойде на мястото...

++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    От Автора

-Трябва да затварям
    -%%%%% (Телефон)

++++
    Прави сте... благодаря ви много!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Ти я познаваш най-добре. Вземи и нещо, което мислиш, че наистина ще я трогне Не мисля, че цветята са еднообразни, но все пак ти прецени. самият жест, че си отишъл до тях значи много според мен
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Според мен 1 роза и ако евентуално ти прости и една романтична вечеря

Според мен без нищо е най-добре-едно искрено извинение и обяснение може да постигне много повече, отколкото подаръци. Все пак или цвете-обаче 1 и много специално и естетически оформено, не букет от 200 еднообразни цветя, или картичка. Всъщност може да й направиш нещо сам-според мен е много по-добре. Ти си знаеш все пак, предполага се, че ти я познаваш по-добре от нас, всъщност ние изобщо не я познаваме.
    Вече ако ти прости, я изведи някъде и тогава й купи нещо-според мен ще значи повече, защото ще носи хубави спомени. Успех.

Съжалявам за горния пост, не видях, че е имало развитие на нещата. Ако искаш, помоли модераторът да гжи изтрие, щото не е много от полза вече.

Град
    Sofiq
    От автора: Темата вече не е необходима, моля да бъде закрита... не искам даже да се сещам за нея

Именно за да не си помисли, че искаш да я "купиш" и подари красиво цвете.. Или много цветя. Красиво е и трогателно. Измисляш какво точно да кажеш, но трябва да си искрен (наистина искрен) и нещата ще се оправят.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Просто е загубена кауза. Но опитай де, ако искаш. Твоя си е главата (=
    Да се отбележи че го казах доста ПРЕДИ да се е случило

Авторе - вземи си поука. Ако и това не направиш.. значи всичко е било безсмислено.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Тя не те заслужава просто а и е толкова тъпа че няма на къде повече .. Спри да мислиш за нея, ии с времето ще я забравиш. И много те обичам нали знаеш? :P
    Бургас

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01
    Тя не те заслужава просто а и е толкова тъпа че няма на къде повече .. Спри да мислиш за нея, ии с времето ще я забравиш. И много те обичам нали знаеш? :P
    Знам знам, благодаря

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цветя ми звучи най-подходящо.

Izbrati i edna karta po po6tata.... i posle se sre6nete i kupi cvetq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си